Konu: Bruno_Minguez  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 19.07.2024 14:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bruno_Minguez @Mehmetcaglarcan

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKI, NonRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bir dakika önce arabanın üzerinde delikdeşik yatarken kalktığı gibi "son gülen iyi güler" diyip kahkaha atıyor. Üzerine bir de küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yaralıya düştüğü görüntü:
Spoiler: GösterGizle

Yaralıdan kalktığı gibi ettiği sözler:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): fazla hırs

#1 - 19.07.2024 14:15
Olan savaşta düşürüldüm, diğer arkadaşlarım geldi ve hepinizi düşürdü. Yaralı kural ihlali yapmıyorum arkadaşlarım tarafından ayağa kalkıyorum attığın SS'te belli oluyor. Sizden bir kişi ayakta kalmadığı için, savaşan olmadığı için bu sözü kullanıyorum. Orada hanginiz karşılık verebilirsiniz? Bu söze. Düşen taraf sizsiniz, ben ayağa kalkmışım olaydan uzaklaşıyorum. Sonuçta ağızımızdan da vurulmadık, konuşabiliriz.

Burada hepinizin düştüğünün kanıtı: https://hizliresim.com/4o23yma

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 19.07.2024 15:47 Mehmetcaglarcan »

#2 - 19.07.2024 14:19
Kural ihlali FEAR'dan değil dostum, yaralı rolü yapman lazım. Kurşun manyağı olmuşken kahkaha atıp "son gülen iyi güler, adam geldi hepinizi sikti" falan diyemezsin. Arkadaşlarım geldi hepinizi düşürdü derken? Hepiniz yerdeydiniz, Cesar oyuna giriş yaptı ve üç kişi hoodunuzu bastığımız yerde ayakta tek kalan Aslan'ı vurdu sadece. Bu senin vurulduğunu değiştirmez.

#3 - 20.07.2024 10:15
Savaşı kazanan olarak bırak da iki çift kelam etme hakkına sahip olalım.

Sonuclansin

#4 - 21.07.2024 16:41
İyi günler,

Bruno karakterinin yaptığı rol öyle fear rp kapsamlık bir durum değil, tolere edilebilir bir düzeyde fakat şunu da ekleyelim; böyle bir rol şekillendirme olmaz. Her ne kadar kazanan(!) taraf olsanız dahi yaralısınız, güç gösterişi yapacak durumda değilsiniz. Bu seferlik sizi uyarıyorum, tekrarında uyarmak ile kalmayıp ceza uygulayacağım.