Konu: Ruffiano_Filettino - DM + Bug Abuse  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.07.2024 21:24

Silah net bir şekilde belli oluyor zaten,

Alıntı
Kaskı yeterince büyütmüşsün zaten sol  ya da sağ elinde olması önemli değil,madem öyle bende ayağıma tahta ekleyip büyüteyim akyi saklayayım nasıl olsa ayağımda.

Bu şikayeti yiyen adam yazamıyor mu sen niye yazıyorsun
Birlik yöneticisi olduğum ve birliğimin yüksek rütbeli bir bireyine şikayet açtığın için.
Ateşlenince tepme oluyor ve belli oluuyor ateşlemeden önceki halinde gram belli olmuyor çocuk mı kandırıyon burda.
Sen bir herşeye zıplamada git kendi şikayetine savunmanı yap
Şikayetim mi var? Zıplayan ben değilim ss geçti elime yardımcı olmak istedim birliğim adına savunmlarını yapıp şikayetlerini açmadım.

#11 - 23.07.2024 03:42
İyi günler,

Birlik üyeleri arasında geniş kapsamlı bir sorun oluşmuş, Bandits tarafı da bunu belirtmiş. Karakteriniz birlik lideri, size karşı bir saldırı girişimi olması gayet normal. Sokakta tek dolaşıyorsunuz ve düşmanlarınız size saldırıyor, bir problem yok bunda. Şu kaskı kullanmamaya çalışın, herhangi bir sorun teşkil etmiyor ama hoş bir görüntü yaratmıyor.

@AlfaRaptor sizi ilgilendirmeyen şikayete yanıt atmayın. @hoon1gan242 bir daha şikayete siz değil, şikayet edilen kişi savunma yapsın. Birlik lideri olmanız bizi ilgilendirmiyor, burası oluşum şikayeti kısmı değil.