Konu: Derzhavin Mogilevich - RK  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2024 22:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derzhavin_Mogilevich @Artorias

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Swinter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı bugün yaralıya düşürdük, RK süresi geçmeden gelip bize ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Arkadaşın düştüğünün kanıtı.

Tekrar ateş açtığının kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.07.2024 22:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.07.2024 23:21
Bana açılan ateşe karşı kendimi savundum. Şikayet açmak yerine konuşabilirdik, sıkıntı değil. Savunmam bu kadar.

#3 - 17.07.2024 23:23
Bana açılan ateşe karşı kendimi savundum. Şikayet açmak yerine konuşabilirdik, sıkıntı değil. Savunmam bu kadar.

Video gelecek, ilk ateşi siz açıyorsunuz. Hala konuşup anlaşabiliriz, bir sorun yok. OOC olarak size karşı bir duruşum yok, sadece bir oyun oynuyoruz.

#4 - 17.07.2024 23:55
Kişiler doğru söylemekte kişileri uzaktan izlerken karşı taraftan geldi ateş sesi  bende Şahitliğimi onaylıyorum

#5 - 18.07.2024 00:10
Kişiler doğru söylemekte kişileri uzaktan izlerken karşı taraftan geldi ateş sesi  bende Şahitliğimi onaylıyorum

#6 - 18.07.2024 00:12

Video gelecek, ilk ateşi siz açıyorsunuz. Hala konuşup anlaşabiliriz, bir sorun yok. OOC olarak size karşı bir duruşum yok, sadece bir oyun oynuyoruz.
Konuşmalara açığım, oyun olduğunu da unutmamak gerekiyor, iyi akşamlar. Bana ulaşmak istersen seve seve.

#7 - 18.07.2024 00:17

Arkadaşı tanımıyorum, fazla takılmamak lazım. Dediğim gibi bir sorunun varsa bana ulaşabilirsin. Şikayet hakkında pek konuşulabilecek bir şey yok çünkü her şey ortada. Birliklerimiz arasında dönen roller hakkında konuşabiliriz. Videoyu da müsait olduğum bir ara yollayacağım.
« Son Düzenleme: 18.07.2024 00:33 turkishgoldenhero »

#8 - 18.07.2024 01:02

Görüldüğü üzere ilk mermi Kapranovdan geliyor. 0.44'de interior dışındaki çatışmayı interior içinden duyan birlik üyeleri dışarı çıkıyor (burada Derzhavin de var) ve bana doğru aim alıyor. İlk mermiyi atan belli, interiordan çıkıp bana ateş açan da bellidir. İlk kim kime sıkmış görülmekte. Yalan savunmaya gerek yok.

#9 - 18.07.2024 16:04
Derzhavin_Mogilevich karakteri Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

K&A