0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.- Yamyamlık- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)- Nekrofili- Pedofili- Zoofili- Taciz, Tecavüz
Polis benim donumdan kimliğimi aldı sence bu normal birşey mi ben non rp yada taciz yapmıyorum sadece orada senin yaptığın şeye karşılık bir gösterim
Alıntı yapılan: MoZoFo - 17.07.2024 22:59Polis benim donumdan kimliğimi aldı sence bu normal birşey mi ben non rp yada taciz yapmıyorum sadece orada senin yaptığın şeye karşılık bir gösterimÜst araması yapılacağı sıra kimliğinin nerede olduğu soruluyor, sen de "Kimliği donundadır" şeklinde emote veriyorsun. Zaten departmanda yapılan üst aramaları detaylı olarak yapılıyor. Ben üst araması rolü yaptığım sırada sen "Kimliği donunun içinde buldun" emotesi atarsan ben o kimliği almak zorundayım. Benim yaptığım taciz rolüne girmiyor. Sadece polis rolünün gerektiği prosedürü uyguluyorum ben. Tüm bunlardan ziyade, madem bunu taciz olarak algılıyorsun, neden kimliğini aldığımda rolde "Ohh hoşuma gitti yap yap" gibi cümleler kurdun? Spoiler: GösterGizle