Konu: Gestapo Lincoln - Taciz, Non RP  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2024 22:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gestapo_Lincoln, @MoZoFo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony Winter, @Jacker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.07.2024 - 22:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SSte gözüküyor, durduk yere tutuklama rolündayken "yanağından öper" şeklinde emote verdi, şu yapılan rolün mantığı yok. Ayrı şekilde de gözaltındayken de hiçbir şekilde rolünü umursamayıp bağırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): yasaklanmasını talep ediyorum

#1 - 17.07.2024 22:59
Polis benim donumdan kimliğimi aldı sence bu normal birşey mi ben non rp yada taciz yapmıyorum sadece orada senin yaptığın şeye karşılık bir gösterim

#2 - 17.07.2024 23:10
Polis benim donumdan kimliğimi aldı sence bu normal birşey mi ben non rp yada taciz yapmıyorum sadece orada senin yaptığın şeye karşılık bir gösterim

Üst araması yapılacağı sıra kimliğinin nerede olduğu soruluyor, sen de "Kimliği donundadır" şeklinde emote veriyorsun. Zaten departmanda yapılan üst aramaları detaylı olarak yapılıyor. Ben üst araması rolü yaptığım sırada sen "Kimliği donunun içinde buldun" emotesi atarsan ben o kimliği almak zorundayım. Benim yaptığım taciz rolüne girmiyor. Sadece polis rolünün gerektiği prosedürü uyguluyorum ben. Tüm bunlardan ziyade, madem bunu taciz olarak algılıyorsun, neden kimliğini aldığımda rolde "Ohh hoşuma gitti yap yap" gibi cümleler kurdun?

#3 - 17.07.2024 23:54

Üst araması yapılacağı sıra kimliğinin nerede olduğu soruluyor, sen de "Kimliği donundadır" şeklinde emote veriyorsun. Zaten departmanda yapılan üst aramaları detaylı olarak yapılıyor. Ben üst araması rolü yaptığım sırada sen "Kimliği donunun içinde buldun" emotesi atarsan ben o kimliği almak zorundayım. Benim yaptığım taciz rolüne girmiyor. Sadece polis rolünün gerektiği prosedürü uyguluyorum ben. Tüm bunlardan ziyade, madem bunu taciz olarak algılıyorsun, neden kimliğini aldığımda rolde "Ohh hoşuma gitti yap yap" gibi cümleler kurdun?

Öyle birşey demedim varsa kanıtlarını sun başka memurlar onu oradan alırmısın diyor sen niye yapmıyorsun peki ben öyle yapacagını düşündüğüm için yaptım

#4 - 18.07.2024 12:21
İzin Gerektiren Roller kapsamında cezalandırılacak.