Konu: Lamar_Kwadna - Rolde /q, Refuse RP, Power RP, Bunny Hop  (Okunma sayısı 63 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2024 23:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar_Kwadna, @harrycikk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony Winter @Jacker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.07.2024 - 22:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP, Power RP. Rolde /q, Bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Siyah Sultan içerisinde dört kişilerdi, araç içerisindeki KeAndre_Jones'in APB kaydı bulunuyordu, SWAT devriyesindeydik, bu yüzden de peşlerinden gittik, East Beach otoyolu üzerinde arabalarını çevirip destek talep ettik, bir ekip geldiğinde de tutuklama rolüne başladık fakat o sırada rolde sürekli telefonla konuştular. Arkadaşlarına haber verdiler. Arkadaşları da gelene kadar Lamar Kwadna oyalamak adına sürekli /q attı, /bden de relog atmam falan diyerek direkt olarak /q attı. Arkadaş iki dakika içerisinde geleceğim dedi fakat yaklaşık on dakika sonra geldi, oyuna girdiğinde de bu sefer /sq atarak daha da fazla zaman kazandırdı. Nedense de etrafta motorluları gördüğümüzde de Lamar Kwadna oyuna girerek role uymaya başladı, bir anda da tren raylarına doğru, motorlu arkadaşının yanına koştu. Elimde de beanbag olduğu için beanbag tüfeğiyle ateş ettim, bu durumda da yerde kalarak rolünü yapması gerekiyordu fakat onu yapmadı, biz yine de önlem alarak yanına gittik ve "/me üstüne çöker" şeklinde emoteler attık, Lamar Kwadna rolü hiçbir şekilde umursamayıp sırf silahım gitmesin diye bunny hop yaparak tren raylarından kaçtı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Role uymadığının, power rp yaptığının kanıdı:

Attığı ilk /q:
Spoiler: GösterGizle

İki dakikada geleceğim diyip on dakikada gelip rolde afk kalması, bu görüntü sonrasında da tekrar /q atıyor. Kanıt istenirse atabilirim.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Silahın pahalı olduğunu biliyorum fakat bir silah için de bu kadar fazla ihlal yapılmasına gerek yok. En ağır cezayı almasını istiyorum.

,

#1 - 16.07.2024 00:15
@Scealten ilgilendi, geri çekilebilir.

#2 - 16.07.2024 02:15
sorun anlık çözüldü. konuşup halledildi, k&a