Konu: [15.07.2024] Raul Correa Meslek bölme ihlali  (Okunma sayısı 68 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2024 19:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raul_Correa başıbozuk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.07.2024 19:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching - Meslek Bölme

11.2. Meslek Çalışanlarına Karşı Roller, Meslek Esnasında İllegal Rol: Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz. Ancak karakter sistemsel mesleğe dahil olmasına rağmen meslekle alakalı bir şey yapmıyorsa bu kural ile korunmamaktadır. Örneğin taksici olarak işbaşında olup taksicilik yapmıyorsa güvenli bölgede olmadığı sürece illegal rol yapılabilir. Mesleğin olay anında yapılıp yapılmadığı konusunda kararı oyun yetkilisi verecektir. Meslek ile gelen sistem, araba vb. hiçbir araç amacı dışında kullanılamaz. Duraktan alınan taksi veya limandan alınan kamyon ile polisten kaçılamaz.

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben oyuna yeni girdim birlik meslegimi chill chill yapayım dedim sonra benim gidecegim yolun orda adam afk şekilde bırakmış sonrasında adamın yanından veya herangibi biryerden geçerken adamı ezdim sonra beni Desarte Eagle ile birisi vurdu hasarlara giridigimde kişinin Raul Correa olduğunu gördüm pmden neden yaptıgının sordum ve kişi kaç defadır eziyorsun beni diye bir cümle kurdu ama ben oyuna yeni girmiştim bunun kayıtlarına bakılabiliyormu bilmyorum ama ben oyuna girdigimi loglarımla fotoğraftını atacagım kişi benim Meslegimi bölerek rahatsız etti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:           https://hizliresim.com/1valzsc                   https://hizliresim.com/si673oi   https://hizliresim.com/d7prsr9

Ek açıklamalar(varsa):  Attığım ilk linkte chatin en üzerinde birlik duyurusu var oyuna yeni girdigim gözükebiliyor

« Son Düzenleme: 15.07.2024 19:53 MoZoFo »

#1 - 15.07.2024 19:59
rol bölgemizden geçerken sürekli ezdiğiniz için vurdum, devam ederseniz vurmaya da devam ederim, kaç kere uyardım sürekli eziyorsunuz utanmadan şikayet açıyonuz bi de anlamıyom valla

#2 - 15.07.2024 20:31
Kardeşim anlamıyormusun ben diyorumki ben ezmedim sürekli ben niye ezeyim anlamıyorum yemin ederim benimle muhattap olma lütfen bir admin bekliyorum

#3 - 15.07.2024 20:35
Birlik sahibi forumdan bana yazdı çekmeye girmiştim Şikayeti ama bu yazından sonra Birlik sahibi herşeyi yapsa bile çekmem.

#4 - 15.07.2024 20:41
Anlık sinir olarak yaptığım birşeydi, sonradan yapmamam gerektiğini anladım zaten kusura bakma kardeşim

#5 - 16.07.2024 03:15
İyi günler,

Anlık sinirle yapılsa da karşı tarafın rol zevkini ve yaptığı işlemi engelliyor, kısaca rolü engelleyen bir durum mevcut. Bu tarz eylemlere Vice Roleplay içerisinde izin vermiyoruz, kişiye özel mesaj yoluyla ulaşıp konu hakkında konuşabilirdiniz. Deathmatching kapsamında cezalandırılacak. k&a