Ben anlatmak bir hafta olmak, sen anlamamak ve boş yere tekrardan benzer şikayetler açmak. Seninle anlaşamamak sen çıldırmak ve saldırgan olmak. En fazla 2 saat fark olmak ama sen yine şikayet açmak.
Türkçe meali şu yönde sevgili dostlarım Leger karakterimin ardından NC atıp Japon oluşumuna geçiş sağlıyorum bir hafta boyunca olan yasağımın bittiğinin bilincinde olarak savaşa katılıyorum taş çatlasın en fazla 2 saat süre farkı vardır ama bu arkadaşın açtığı şikayetlerden fazlasıyla sıkıldım eğer olur da oyuncu şikayetleri bölümünden arşivlere girerseniz demek istediğimi anlayacaksınız. Oyun içerisinde henüz "-mu, -mü, -mı, -mi, -musun, -müsün, -mısın, misin" gibi ayrılması gereken yerleri ayırmayan kişinin bu kadar inatla(oluşum üyeleri açtırıyor aslında çaktırmayın yoksa bu kadar iyi konuşamıyor bunu test ettim) şikayet açması benim ciddiye alma seviyemin geride bırakmama neden oldu. Keyifli oyunlar dilerim sevgili dostum /q atmaya devam edin, oluşum şikayetinizde çatıdan atlamaya devam edin ben biraz keyifleneceğim.