1.50 boyunda (çıt kırıldım) diye tanıttığın ve bir şirkette R20 (

) diye gezen kadın karakterinle erkek bir karakteri dövüp üstüne irdeleyici textler atmana karşılık bir cevap verdim, müthiş ilerlettiğin kadın rolünü sürdürebilirsin. Ben şikayette pek bir şey göremedim, düşüncemi belirttim. Yazdığım şeyin neyine rahatsız olup alınmış anlayamadım. Demek ki bir şeyler var ki alınmış, şahsi düşüncem ve arkadaşın iletisi beni bu yola itti, inceleyen kişi kararını versin.
Dövdüğün adamın başında kahkaha atmalar, yeri öptü demeler tam rolüne layık ve karakter gelişim ve ilerleyişine uygun şeyler değil mi? Şey demişsin, ters dönüş aldım ve bu beni tatmin etmedi. Yaptığın role bir değer biç ve benim attığım PM'e de bir değe biç. Senin rolün ve benim attığım mesajlar eşdeğer çıkar ve tıpkı bir terazi gibi denge kurar. Gerçekten aklını resmeden bir legal karakter yönetişi. Tebrikler, en azından ben seni kutlarım.
Bu arada oyun çözünürlüğünden ve kalitesinden dolayı ssler pek görünmüyor, istersen 1920x1080 görüntüsüne çek ve FX'i 8'e çek, en azından bir süreliğine.
görmediğim bir şey varmış,
EK: Levelimi sorgulamana da şaşırdım, sen benim bu seviyede bunu yapmamı nasıl garipsiyorsan ben de senin o seviyelerde bu tür legal insan/birlik/oluşumlara örnek olan rolünü beğendim. Umarım uzun soluklu olur.