Konu: [05.07.2024 - Atsutomo_Hiromi] DM  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.07.2024 01:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Jarvis Atsutomo Hiromi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sean Lestrade @SabreAbileri Eric Bates @excaliboorg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.07.2024, 00:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Barda rol yapıyorduk, ufak bir sürtüşme yaşandı. Agresif rol yaptı, çekti üçümüzü de vurdu. "bakılmayı sevmem, önüne dön."

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): bir surat ekşitmesinden adam vuruluyorsa arkadaşın geldiği mta sunucularına dönmesini rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 05.07.2024 01:43 ORGANIZE »

#1 - 05.07.2024 08:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Jarvis Atsutomo Hiromi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sean Lestrade @SabreAbileri Eric Bates @excaliboorg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.07.2024, 00:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Barda rol yapıyorduk, ufak bir sürtüşme yaşandı. Agresif rol yaptı, çekti üçümüzü de vurdu. "bakılmayı sevmem, önüne dön."

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): bir surat ekşitmesinden adam vuruluyorsa arkadaşın geldiği mta sunucularına dönmesini rica ediyorum.

Ben senin nefretinin nereden oluştuğunu biliyorum. İlk önce ana karakterlerinizi dövdük sonrasında yediremediniz alt karakterle trollemeye geldiniz.
Arkadaş grubunuzdan iki kişi yasaklı Arap RP + Trollden jail yedi çünkü o rolde admin @Swuo 'da vardı.
Sonrasın da sizi dövme izni veren kişiye, oradaki yirmi kişiye lafını geçiren kişiye laf edip fear yapmazsan. Sadece üç kişisiniz diye 20 kişiye kafa tutabileceğini düşünürsen rolde gereken olur sonuçta değil mi?
Orada bütün bara sözünü geçiren, yirmi kişiyi kontrol eden arkadaşlarını dövdüren adam normal bir üye değildir rolsel açıdan baktığın da. Dersin ki bu adam sözü geçen birisi. Gelip sen o kadar kişinin arasında R20 karaktere kendi bölgesinde eğer küfürler savurursan hakaretler savurursan vurulursun rolde bir hata göremedim dediklerimin çoğuna da şahit çıkacağına hatta etiketlediğim admin @Swuo  da aynı şekilde rolün yarısından çoğunu gördü.
Bana göre rolde bir hata yok hakaret kanıtlarını aşağıya bırakacağım.

Hakaret edilen kısım.
Spoiler: GösterGizle

3 Kişinin etrafımı sarmaya çalıştığı kısım.

Bu da bir kaç dakika önce dövdüğümüz troll arkadaşları.

Bana MTA sunucusuna dönmemi söyleyen eleman arkadaşlarıyla arap rpsi yapıyor  :D toxic kişiliğinizi foruma dökmeyin bari. Admin istemediği sürece daha fazla yanıt gelmeyecek iyi forumlar.
Olaya kendi birliğimden tanık eklemek istemediğim için gördüğüm benim birliğimden olmayan arkadaşları etiketlemek isterim.
Tanıklar : Rhea Barnes @Cox  / Rio Kii @Swuo  / Ralph Deschamps @Mand3RR

Cox

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#2 - 05.07.2024 10:37
Merhabalar,
Jarvis'e katılıyorum, içeride nargile isteme rolü olmak üzere arap rolleri ve arapça konuşma rolleri yapıyorlar, mekandakileri rahatsız edicek düzeyde olduğu için Jarvis'i destekliyorum bu  konuda.

#3 - 05.07.2024 10:53
Alıntı
Sonrasın da sizi dövme izni veren kişiye, oradaki yirmi kişiye lafını geçiren kişiye laf edip fear yapmazsan. Sadece üç kişisiniz diye 20 kişiye kafa tutabileceğini düşünürsen rolde gereken olur sonuçta değil mi?

baya 20 kişisiniz ahbap, bizim ağzımızdan bir şey bile çıkmadı orada. "adam bir şey yapmadı, adama neden ters yaptın ki?" ithamıyla arkadaşım ortak noktayı bile bulmayı çalışmış, şikayete yöneticiyi kandırmakta eklenebilir.

ne anlatıyorsun? arap karakterle falan alakamız yok, aramızda white power rolü çeviriyorduk, şimdi yönetici kararı bekleyebiliriz
« Son Düzenleme: 05.07.2024 11:10 ORGANIZE »

#4 - 05.07.2024 11:26
Savunma yeterli görüldü.