Konu: {03.07.2024] :/ Rafayel Termendzhyan  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.07.2024 23:14
Seninle denk geleceğim ortamlarda rol yapmıyorum merak etme dostum. PM üzerinden sana gayet resmi ve güzel bir dille uzlaşma teklif ettim, üslubunu korumayıp reddeden taraf sensin. Bu en doğal hakkın tabii, reddetmek yani.   :D Fark edersen kavgayı başlatan emoteyi ben atıyorum zaten videoda, kendi yazdığınla çelişiyorsun. Bir daha yaptığım rol ve videolarım hakkında yorum yaparsan onun için de bir şikayet açacağım güzel kardeşim. İyi geceler tekrardan. Daha fazla uzatmayacağım çocuk gibi, karar yetkili arkadaşın.

#11 - 03.07.2024 23:33
1 saat içinde dediğide dc den ve oyundan bana pm atması :D Arkadaşın profile baktığım zaman zaten tam bir dm ci cezaları görüyorum bir de oyundan pm den yazıp tehdit edercesine yırtarım felan bu kadar emin konuşuyor kararı yetkililer versin arkadaş madem bu kadar kendinden emin o zaman görürüz
https://hizliresim.com/7wd1twk
https://hizliresim.com/6yudrdv

:-\ :D

#12 - 04.07.2024 00:05
Seninle denk geleceğim ortamlarda rol yapmıyorum merak etme dostum. PM üzerinden sana gayet resmi ve güzel bir dille uzlaşma teklif ettim, üslubunu korumayıp reddeden taraf sensin. Bu en doğal hakkın tabii, reddetmek yani.   :D Fark edersen kavgayı başlatan emoteyi ben atıyorum zaten videoda, kendi yazdığınla çelişiyorsun. Bir daha yaptığım rol ve videolarım hakkında yorum yaparsan onun için de bir şikayet açacağım güzel kardeşim. İyi geceler tekrardan. Daha fazla uzatmayacağım çocuk gibi, karar yetkili arkadaşın.

videonla alakalı görüşlerimi belirttim sadece  8) :-\
discorddan yazıyorsun zaten uzatmaya gerek yok :D

#13 - 04.07.2024 04:42
Rafayel_Termendzhyan karakteri Deathmatching kapsamında ceza alacak. Trafik kazası sonucu kavga çıkartıp, sonrasında ateş açamazsınız.
Riccardo Clinton ve Anderson Giuliani karakterleri Metagaming & tutumlarından dolayı Oyuncu Şikayet Kuralları kapsamında ceza alacak.

K&A