Konu: velizar asadov  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2024 22:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Fullecci Velizar Asadov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Connell Radbourne @emrecevik

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.07.24 - 22:00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming - NONRP

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi işlediği suç sonucu tutuklandı, sayısızca departmanda dövülmesine rağmen koşarak asansöre bindi, ayriyeten hiç bir zaman role uymayıp emoteleri umursamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.07.2024 00:11
 HANZEL'in yazdıklarına birebir kefil olmakla beraber dediklerine katılıyorum.

#2 - 04.07.2024 00:43
Beni tutan kimse olmadığı için asansöre kaçma imkanı doğdu mantıken, sonra geri döndüm. Asansöre binmeden önce  karakterim dövülmedi diye hatırlıyorum, ss varsa atarsın.Geri geldikten sonra beş altı kere düştüm.

Emotelara gayet de uydum, element uydurmaya gerek yok. Dayak yerken karşılık olarak ben de yerde kıvranır gibi emoteler verdim. Eğer arkadaşın iddia ettiği gibi role uymasaydım, zaten departmana gelmez Q atardım veya başka bir yere giderdim.

Connel Redbourne adlı arkadaş da  emote atmadan yersiz yersiz yumruklar atıp beni düşürmeleriyle rol ortamındaki ciddiyeti bozan asıl kişi bence kendisi. Ordaki rolden bir zevk almamı beklediyseniz bu pek mümkün olmadı.

Ayrıca sana attığım pmlerin ssini neden buraya alıp attın anlamadım. Komik durumu düşürmüşsün kendini yaptığın açıklama ve attıgın sslerle.

#3 - 04.07.2024 02:13
Beni tutan kimse olmadığı için asansöre kaçma imkanı doğdu mantıken, sonra geri döndüm. Asansöre binmeden önce  karakterim dövülmedi diye hatırlıyorum, ss varsa atarsın.Geri geldikten sonra beş altı kere düştüm.

Emotelara gayet de uydum, element uydurmaya gerek yok. Dayak yerken karşılık olarak ben de yerde kıvranır gibi emoteler verdim. Eğer arkadaşın iddia ettiği gibi role uymasaydım, zaten departmana gelmez Q atardım veya başka bir yere giderdim.

Connel Redbourne adlı arkadaş da  emote atmadan yersiz yersiz yumruklar atıp beni düşürmeleriyle rol ortamındaki ciddiyeti bozan asıl kişi bence kendisi. Ordaki rolden bir zevk almamı beklediyseniz bu pek mümkün olmadı.

Ayrıca sana attığım pmlerin ssini neden buraya alıp attın anlamadım. Komik durumu düşürmüşsün kendini yaptığın açıklama ve attıgın sslerle.
Rolü sarhoşken yapmadıysan dövülmemeyi hatırlamama şansın yok, en az beş kere jop ve yumruk kullanılarak düşürüldün, hiçbir şey yokmuş gibide "Sevk edin artık ya" havasında olman yeterince açıklayıcı. Tarafımca daha fazla savunma gelmeyecek sslerde her şey net.

#4 - 04.07.2024 03:05
Asansöre kaçmadan önce düşürdüğünüze dair ss varsa at, yoksa böyle bir şey yaşandığını iddia etme.
Ayrıca rolün en başından beri emotesiz yumruk atıp  durdunuz, ssler mevcut, ya ayrı şikayet açarım ya da buraya atarım farketmez.

Konudan bağımsız meraktan soruyorum, Ic olarak neden olmayan şeyleri olmuş gibi söylediniz, yok size son hız çarpmışım dört takla attırmışım, karakterlerimiz daha önce hiç tanışmıyor olmasına rağmen niye bu kadar kin yaptınız anlamadım, elinizde güç olsa müebbete de atacaktınız da olmadı sadece ehliyete el koydunuz.

#5 - 04.07.2024 04:51
Yasaklı kullanıcı.

K&A