K Ö Ş E B Ö L Ü M Ü
oceanNews. "Sonsuz kaynaklı haber."

H A K K I M I Z D A
oceanNews, 2023 yılının Aralık ayında yayım, yayın ve halkla ilişkiler alanında Hizmet vermeye başlayan bir kuruluştur. oceanTV, oceanFM, oceanSPORTS, oceanMAG gibi alt kurumları da içinde barındıran oceanNews, özellikle reklam ve PR alanlarında büyük girişimler yaparak başta Florida olmak üzere tüm Amerika ve dünyada hizmet vermeyi amaçlayan bir kuruluştur. "Sonsuz kaynaklı haber." mottosu aynı zamanda vizyonu olan oceanNews, tamamiyle şeffaf ve araştırmacı ruhla haberler ve duyurumlar yapmaktadır.

BETA VERSİYON
Leatrice Ruth tarafından paylaşıldı.
oceannews.com.us
| Bir sivilin yerde yaralı bir şekilde yattığını gören memurlar hızlıca ilk yardıma başladı! O esnada tartışan iki kişi göz altına alındı. Haberin tüm detayları aşağıda.
Yerde yaralı bir şekilde yatan sivili gören memurlar yalnız kalmamak için takviye ekip istedi. Yaralıya ilk yardım yapılırken kavga çıktı! Çıkan kavga bölgeden geçen sivil halkı korkuttu ve akıllara şu soruyu getirdi, “Memurun yanında nasıl buna cesaret buluyorlar?” Memurun yanında terör estiren o iki kişi hızlıca göz altına alındı ve yatıştırıldı.
İsmini ve fotoğrafını kullanmamızı istemeyen o kişi konuyu şöyle anlattı; “Bölgeden geçiyordum ve yerde yatan bir yaralı vardı, memurlar hızlıca müdahale etti. Onlar olmasa o adam orada ölebilirdi! Memurlara teşekkürlerimi iletiyorum. Kameralara poz veren memurlar bizleri gülümsetti. Bu kadar iyi niyetli ve merhametli olduklarına şaşırdım. Hiç böyle düşünmüyordum. Kameraya poz veren siyahi memurun bakışları departmana karşı olan tüm kötü düşüncelerimi tersine çevirdi. Onlar gerçek birer kahraman!”
ÇEVRE AKTİVİSTİ KAMERALARIMIZA KONUŞTU!
Çevre aktivisti Abiagil Botez kendi fikirlerini dile getirdi, kameralarımıza bunları aktardı;
“Memurların ve diğer sivillerin araba motorlarını açık bırakarak beklemelerini hoş karşılamıyoruz. Bir araba ortalama mil başına 404 gram CO2 salınımı gerçekleştirir ve bu büyük bir orandır. Günümüz hava ve çevre kirliliğine katkı sağlayan tüm insanları kınıyorum.”
Çevre kirliliğine dikkat çeken Abiagil Botez’in söylemleri üzerine sorduk! Memurların hızlı müdahale ve vakit kaybetmemek için motorlarını açık bıraktığını, bu sayede vakalara daha hızlı ulaşacaklarını söylediler.
|