Konu: god  (Okunma sayısı 307 defa)

#0 - 28.06.2024 16:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Fr_55
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2024 15:17 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda görüldüğü üzere kişiyi hem yumruklayarak hem de silah sıkarak canını azaltıyorlar ama kişi yaralıya düşmüyor ve canı sabit kalıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): bu ilk yasaklanması değil, birkaç hafta önce de godtan yasaklandı. sadece belirtmek istedim, iyi günler.

#1 - 28.06.2024 21:26
God falan açtığım yok o sıra oyunum kasıyor donuyordu ve sunucu birkaç gün laglıydı yani sorun vardı.Bilgisayar başından olmadığımdan dolayı  hasarları atamıyorum maalesefki şehir dışına çıktım. Eğerki şikayet 2-3 hafta sonra sonuçlanırsa kanıtı size atabilirim. Yani bildiğiniz orada düşüyorum. Birde orada arkadaşlar bana tutturamıyorlar fark ederseniz köpeklere vuruyor, uzili şahısın arkasına  geçiyorum o yüzden düşüremediler.
« Son Düzenleme: 29.06.2024 12:20 Fr_55 »

#2 - 28.06.2024 21:29
Birde arkadaş videonun tamamını atarsa anlaşılır düşmüş müyüm düşmemiş miyim.

#3 - 29.06.2024 01:21
Selamlar şehir dışında olduğumdan dolayı telefondan elimden gelen savunmayı yapmaya çalışıyorum. Eserooo arkadaş düştüğünde şikayet açan bir kişi ve çocuk. Şimdi meselemize gelelim arkadaşlar kendisi video yapmışlar ve eseroo arkadaş videonun tamamını atmamış bende youtubedan arkadaşlar video yapmışlar maalesed kırpılıp yapılan bir video ve orada düştüğüme dair kanıt var ondan dolayı oradan aldım.

https://streamable.com/00if8e

O videonun sonunda Dejave_Dess adlı arkadaşa saldırıyor ve o esnada sağ alt tarafta benim düştüğüme dair yer var dikkatli bakarsanız adım ve skinim bana ait. Savunmam bitmiştir eserooo arkadaş videonun tamamını atmamış ve atacaksan videonun tamamını at öyle şikayet aç iftira atma bana hadi düşünce boş şikayetler açmaya devam et. Dediğim gibi eseroooya ait sondaki video ve videonun tamamını atmamış. İyi forumlar dilerim telefondan yapıyorum savunmamı o yüzden kusuru bakmayın şehir dışındayım dediğim gibi.

#4 - 29.06.2024 12:24
bana video böyle geldi kardeşim, diğer attığın videoyu görmedim. ek olarakta belki orada aç kapat yaptın sonradan düştün, bunu bilemeyiz. yetkililer gerekeni yapar, savunman bu kadarsa kilit atıyom.

#5 - 29.06.2024 14:21
bana video böyle geldi kardeşim, diğer attığın videoyu görmedim. ek olarakta belki orada aç kapat yaptın sonradan düştün, bunu bilemeyiz. yetkililer gerekeni yapar, savunman bu kadarsa kilit atıyom.
Önceden hile açtım fakat senin dediğin gibi bir god yok yani god açsam canım fullenirdi bunu da belirtmek isterim. Videonun sahibi kimse o açsın neden sen açıyon sana mı kaldı? Neyse daha yanıt falan gelmeyecek dediğim gibi öyle bir god yok canı sabitleyen benim bildiğim kadarıyla, god açsam dediğim gibi canım fullenirdi birde video tam orada kesiliyor yani kırpılmış bir video tamamını atarsanız anlarsınız.

#6 - 03.07.2024 04:42
Yetersiz kanıt.