Konu: speed hack  (Okunma sayısı 298 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2024 16:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @berker16
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.06.2024 15:09 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kişi videoda görüldüğü üzere speed basıyor, Quinton ondan önde olmasına rağmen bir anda onun yanına geliyor ve daha sonra onu geçiyor. ek olarak quinton top speed gidiyor, ona rağmen geçiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): yok
« Son Düzenleme: 28.06.2024 18:16 Eserrrooo »

#1 - 28.06.2024 21:26
Öncellikle iyi günler/akşamlar, tarafıma açılan şikayet üzerine yapacağım savunmam şu şekildedir; Yaklaşık bir kaç gündür yaşamış olduğum bir Bug sebebindendir. Son zamanlarda oyunumda ciddi bozulmalar mevcut.(Araçların gözükmemesi, özellikle sahip olduğum Sultan model aracın ve benzer bir kaç aracın daha Render'ımdan çıktığı zaman geri yüklenmemesi tarzı pek çok hata ile karşılaşmaktayım.)  Bu video'da gözüken Berkley's model aracın 'Hız hilesi' olarak gözükmesi, tamamen oyunumdan kaynaklı bir Bug'dır. Son zamanlarda bu Bug'ı şuannın emekli moderatörlere bildirmiştim ve işlem yapacakları hakkında geri dönüş almıştım. Buradan belirtmek istediğim bir kaç Bug daha oynuma nüfuz etmiş bulunmakta. (Örnek vermem gerekirse; bazı model araçlarda fazla hız yaptığım zaman uçması gibi...) Savunmam bu şekildedir. Yetkililerin kararını sabırsızlıkla bekliyor olup, herkese iyi forumlar diliyorum.

#2 - 29.06.2024 12:25
savunma için teşekkürler, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#3 - 03.07.2024 04:43
Yetersiz kanıt. Aracın kaç km/h ile seyir halinde olduğu görülmüyor. Geçen aracın tahmini hızını bilemeyiz.