Konu: Maskeli_56720, Maskeli_56922, Vennie Santana / SK, META  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2024 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_56720, Maskeli_56922, Vennie Santana @Codein0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @akadefeasy Julio Villacres

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.24 / 20:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

4. Metagaming
Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, sohbete bakılınca IC-OOC kanalların karıştırıldığı fikrindeyim. Maskeli_56922 evden çıkan ekip arkadaşıma oyunun yüklenmesini ve rahat hareket etmesini beklemeden ateş açarak SK yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/nqjw1n - Kişinin kendi şikayetinden bir video.
https://streamable.com/7qgt9t - Bu da SK maruz kalan arkadaşın kendisinden bir görüntü, henüz bilgisayarı oyunu yüklemeden hasar alıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşım SK yapıldığı için interior içine girip çıkmak zorunda kaldı ve sonuç olarak suçlu bulunarak ceza aldı. İki tarafın hataları olduğu için bu rolün adaletsiz sonuçlanmasını istemiyorum ve kendimce ihlal gördüğüm yerleri paylaştım, ne olması gerekiyorsa o olsun.

#1 - 28.06.2024 20:44
olayın üzerinden nerdeyse 1.5 hafta geçti, mix durumu yok. pmlere kısa cevaplar veriyordum. zaten araba içinde konuştuklarımızdada role aykırı bir durum yok.

7 gün geçen şikayetler boşa düşüyor bilgine.

#2 - 28.06.2024 20:45
Kanıtlar zaman aşımına uğramış.

K&A