Konu: judah mays refuse rp  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2024 23:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Judah Mays @Eserrrooo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş rolün başında brawl başlatıyor, üyelerimiz kavga etmek yerine ateş açınca /sq atarak bağlantı kopartıyor. Video da görüldüğü gibi 5 dakika içerisinde de oyuna girmiyor 5 dakika sonra da oyuna girmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Eğer role dahil değildim derse diye kaydettiğim video;
Spoiler: GösterGizle

Oyundan /sq atarak çıkıp, tekrar girmemesinin kanıtı.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Daha önceden de rolden kaçtığı bir şikayet var, bu şikayeti de göz önünde bulundurursak sevinirim. Şikayet linki; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159658.0

#1 - 28.06.2024 00:26
bomboş şikayet, brawl rolünde silah çeken kişilersiniz. /sq attığımda yok, crash yedim ve oyuna girmedim, işlem uygulanabilir. hem kendi hood çevresinde değilsiniz olay çıkartmaya gelmişiniz, hem saçma saçma roller yapıyorsunuz bi de üstüne silah çekiyorsunuz valla garip. hadi görüşürüz, iyi geceler.

#2 - 28.06.2024 00:29
bomboş şikayet, brawl rolünde silah çeken kişilersiniz. /sq attığımda yok, crash yedim ve oyuna girmedim, işlem uygulanabilir. hem kendi hood çevresinde değilsiniz olay çıkartmaya gelmişiniz, hem saçma saçma roller yapıyorsunuz bi de üstüne silah çekiyorsunuz valla garip. hadi görüşürüz, iyi geceler.
İyi geceler kral, savunma için teşekkürler.  :)

#3 - 28.06.2024 13:29
Judah_Mays karakteri Aktif Rolde /q kapsamında cezalandırılacak.

K&A
« Son Düzenleme: 28.06.2024 14:43 Lichfield »