Konu: silent aim  (Okunma sayısı 460 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2024 16:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @eshadyy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2024 15:17 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kişi silahını dümdüz tutuyor ama mermi tariq manning karakterinin yanındaki köpek petine gidiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 28.06.2024 21:19
Öncelikle selamlar kardeşim senin klibinde göründüğü gibi köpeğe sıkıyorum diğer köpeğe de sıkıyorum ayrı olarak, uyarı amaçlı köpeklere ateş açıyorum. IC olarak onun rolünü de gerçekleştirdim zaten oldukça açık hedefsiniz sizi de vurabilirim ama burada köpeklere sıkıyorum, sizi düşürüp birliği zora sokmamak için köpeklere ateş açıyorum.

#2 - 29.06.2024 12:28
Öncelikle selamlar kardeşim senin klibinde göründüğü gibi köpeğe sıkıyorum diğer köpeğe de sıkıyorum ayrı olarak, uyarı amaçlı köpeklere ateş açıyorum. IC olarak onun rolünü de gerçekleştirdim zaten oldukça açık hedefsiniz sizi de vurabilirim ama burada köpeklere sıkıyorum, sizi düşürüp birliği zora sokmamak için köpeklere ateş açıyorum.
kardeşlik sen silahı düz tutuyorsun tariq manning karakterine doğru ama mermi köpeğe gidiyor, zaten bundan dolayı şikayet açıldı. neyse savunma için teşekkürler, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#3 - 29.06.2024 12:44
uyarı amaçlı köpeklere ateş açıyorum. IC olarak onun rolünü de gerçekleştirdim zaten oldukça açık hedefsiniz sizi de vurabilirim ama burada köpeklere sıkıyorum, sizi düşürüp birliği zora sokmamak için köpeklere ateş açıyorum.

Şikayette adım geçmiyor ama rol anında oradaydım, şahittim. Bize de ateş açtın, 8 HP'm kalana kadar bana sıktın.

#4 - 29.06.2024 12:44
şikayete rast geldim eshadyy memorysini açık unutmuş öyle sıkıyor deagle ile zaten anlayan bilen admin bunun farkına varır eleman kaç kere ban yedi ben bile unuttum unban açılınca tekrar gelmiş iyi forumlar
« Son Düzenleme: 29.06.2024 12:49 Creepin »

#5 - 29.06.2024 13:35
Şikayete yan hesaplar gelmiş bile, öncelikle zaten profilime bakarsanız hileyle alakalı hiç bir şey olmadığını görebilirsiniz arkadaşlar. Beni banlatmanızı istemenizi anlayabiliyorum, fakat crossum o an köpeğin üzerindeydi, ekran alıntısına dikkatli bakarsanız anlarsınız senkron hatası olduğu için ayırt edilemiyor fakat orada o an köpeğe sıkıyorum.

#6 - 29.06.2024 21:23
yan hesap falan değil dostum @creepisback ekle discorddan anlatmışsın burda senkron hatası falan filan çocuk yok senin karşında idlewood olarak 4kx birliğinden nefret ettiğiniz için sürekli bir dm arayışı sürekli üstten görme söz konusu gözünüze çok batıyor bu birlik bende sizi anlayamıyorum seni banlatmak istiyoruz evet çünkü sacma sapan dm arayışlarınızı başınızdaki dixsept müdahale etmiyor memory kullaniyorsun gelmişsin burda senkron hatası falan diyorsun kimse yemez bunları bu yalanları yeni başlayan oyunculara anlat şikayete bakan admin neyin ne olduğunu anlar

#7 - 03.07.2024 04:47
Yasaklanacak.