üstte izah ettim aslında ama ya okumadın ya anlamadın,
doğru düzgün kanıtın yok diyorsun fakat karavanımın içine girdiğini bizzat hem pm'den, hem de buradan söyledin ki karavanımın kilitli olup olmadığına dikkat bile etmedin, o karavan kilitliydi fakat bunu es geçelim, karavanım da karavanım değil konu çünkü, o karavana girdin ve bu mülke tecavüzdür, haneye tecavüze eştir, ardından hemen girip kontrol etme rolü de yaptım, bir detay belirtmedin diye ben de üzerinde durmadan yaptım ve oyun içi olarak sana asla bir ithamda bulunmadım fakat garipti, hangimiz gece dışarıya çıkıp herhangi bir yerde başkasına ait olan bir şeyi benzeştirip de dokunuyoruz, içine girebiliyorsak içine giriyoruz ya da etkileşime geçiyoruz o şeyle? mantık temeli yok, bunu reddetmeye devam edeceksen elbette et, yetkili sonuçlandırsın
fear-rp kısmını da tekrar izah ediyorum: yaptığın şey ardından gitmeni istiyoruz(burada bir ihbar yok, gitmen isteniyor, garip bir hareket yaptın) ama gitmiyorsun, hala buradasın, ardından ihbar ediliyorsun, güvenli bölgede kameralar var mantıken, bu rolü yaptın, benim kanıtımın varlığı ya da yokluğuna göre karakterinin yapacağı korku rolünü şekillendiremezsin, bir suç işledin ve ben videoya almış olmasam da gitmelisin, aksi takdirde bu örnek videoya alamayan fakat silahı olup sana silah doğrultan birisine yumrukla koşa koşa saldırman ile eş değer bir şey, yapamazsın çünkü konu karşındaki kişinin kanıt alamaması değil, senin yaptığın rol ve sen mülküme daldığını itiraf ettin, dolayısıyla da çek git, gecenin üçünde bir tane aktif pd yok diye ya da bende video yok diye neden fear-rp yapmayasın?
bunlardan da ayrıca refuse-rp denecek kadar uzun süreli, senin oyun zevkini bloklayacak kadar ciddi bir şekilde pm bölmedim, ben böyle düşünmüyorum, buraya bu şikayeti açmayayım, sana kendi bakış açımdan yanlışını basitçe özetleyeyim de yapma, ne bana ne de başkasına tekrar etme bunu diye anlatmak istedim, sen ise buraya taşımayı daha uygun gördün, ben de burada şikayet açtım beraberinde ve ek kısmına da yazdım, eğer gerçekten refuse-rp'den işlem görmem gereken seviyedeyse bu pmleşme, ki hiç sanmıyorum, sen bir şikayet daha açma lütfen ve yetkili bu şikayeti baz alarak bana da ceza versin, bir daha şikayet açmak ile uğraşmanı istemem, açman gerekirse ve açmayı özellikle istersen de youtube'daki videoyu kaldırmayacağım, sende kanıt yoksa aynı video ile açabilirsin şikayeti