| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Callaghan @Uzgun Tristan Delaney @mxsthxted Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/04/24 - 21:00 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Metagaming
Powergaming
Non SAMP Chat
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hotline yapıldı, iyi hoş. Elimizde barut bile olmadan handikapla güzel Hotline'dı bence.
Neyse;
Birlik puanı ve pompalı tüfek uğruna IC'de ne kadar illegal oluşum varsa toplandı, aramaya başladı. Callaghan birliği mensupları Thomas Callaghan ve Tristan Delaney de bunlardan ikisiydi.
Oyuna girişimden itibaren video mevcutken Tristan Delaney karakteri, evimi bir şekilde buluyor ve nöbet tutmaya başlıyor. Kocaman bir plazanın hangi dairesinde oturduğumu çözmüş bir şekilde.
Sonrasında ise evden çıkıyorum ve evden çıkar çıkmaz üzerime koşup elini enseme atıyor, saldırıyla karşılık veriyorum. Benden uzaklaştığında ise kaçmaya çalışırken giyim dükkanından hemen bir kıyafet değiştiriyorum ve maske takmaya çalışıyorum. (/aksesuar liste'den ne kadar aktifleştirmeye çalışsam da bir bug sonucu yüzüme geçiremedim. /masketak kullandım.)
Plazadan ayrılmaya çalışırken, sadece Tristan oradayken o durdurmaya çalıştı ve ben de kaçtım. Rodeo'dan Verona Beach'e geçerek, Verona Beach üzerinden de havalimanına doğru yol alırken Thomas Callaghan bir anda ortaya çıkıyor ve o da peşlemeye başlıyor.
Kaçmaya çalıştığım esnada sadece bu sunucuda, bu bilgisayarımla bir drop problemi yaşamaktayım ve ticket üzerinden her ne kadar çözüm için başvursam da bir türlü çözüm bulamamıştım. Droplarla aylardır RP yapmaktayım. Videoda belli olmakta. Bu rolün dışında da bu droplarla alakalı birkaç kayıt vs. mevcut.
Kaçmak üzereyken Ocean Docks'a doğru çıkarken bir şekilde yine tespit ediliyorum. Ocean Docks'un çıkışında yine drop problemleriyle karşılaşıyorum ve bir anda önümde bitiyorlar. Maske kullandığım ve bu yüzden beni kovalamalarının gerekçesi olan iletişim kanıtları mevcutsa aralarında mixing yapmadıklarına dair birkaç kanıt da sunmalarını bekliyorum.
O esnadayken ise kaçmayı denerken anlık silah çekiliyor ve chatte herhangi bir emote göremeden arabama ateş açılıyor, dört lastik pert edildikten sonra çok fazla uzaklaşamıyorum, yakalanıyorum.
Non SAMP Chat'e de gelirsek bu sunucuda, rolün dışında gerçekleşen bazı chatler düzenlenerek rol SSleri kullanılması ve paylaşılması yasaktı. Kendisinin bu rolü gerçekleştirdiği esnada ise kaydım mevcutken paylaştığı fotoğraftaki emotelar ile fazla bir alakaları bulunmamakta.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Videonun sonundaki final rol ile chati karşılaştırmanız adına paylaşılan SSleri de buraya paylaşıyorum;
Ek açıklamalar(varsa): 5 yıldır farklı platformlarda rol yaparaktan bu beş yıl içerisinde IC'den hasmım vs. bile olan bir birey için her zaman empatiyle rol yapıp yaklaşırdım, herkes eğlenirdi. Bir rolde herhangi bir kural ihlaline kaçınılmadan rol dört dörtlük yapıldıysa da her zaman eyvallahım olmuştur. Sürekli Roleplay kapsamında ise oracıkta CK verip NC atmıştım. Sırf WIN kovalamak için bir sürü ihlallere kaçılaraktan bir rol gerçekleşiyor ve yönetime bu kanıtları sunarak kararı da onlara sunuyorum.