Konu: teleport - seth parrish  (Okunma sayısı 400 defa)

#0 - 14.06.2024 15:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Seth_Parrish @everybody hates me
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yaralıya düştüğünde ışınlanıyor, kontrol etmek için id'sinden bakıyorum ve oyunda olduğunu görüyorum ancak bir anda yok oluyor önümden. Evden çıkabileceğini düşünüp evin kapısını açmaya çalışıyorum ancak ev de kilitli.  :)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :-\
« Son Düzenleme: 14.06.2024 15:45 turkishgoldenhero »

#1 - 14.06.2024 15:11
Teleport dahil hiçbir hileyi kullanmıyorum, god açtığınız için interior içinde vwduzelt atıyorum. @ozmeninho tarafından uyarıldım, ozmeninho beni yanınıza ışınladıktan sonra arkadaşınız goddan ban yedikten sonra, ozmeninho'nun rolu iptal etmesine kadar yaralı rolüme devam ettim.
« Son Düzenleme: 14.06.2024 15:28 everybody hates me »

#2 - 14.06.2024 16:19
Teleport dahil hiçbir hileyi kullanmıyorum, god açtığınız için interior içinde vwduzelt atıyorum. @ozmeninho tarafından uyarıldım, ozmeninho beni yanınıza ışınladıktan sonra arkadaşınız goddan ban yedikten sonra, ozmeninho'nun rolu iptal etmesine kadar yaralı rolüme devam ettim.
Biz sana rolün iptal edilip edilmediğini sormuyoruz veya yaralı rolü yaptın mı diye sormuyoruz savunmanı yap dostum. Bildiğin teleport atmışsın bunun açıklaması olmaz ayrıca arkadaş mülk aktarımı yapabilir incelemeye alınmasını isterim eğerki ban yerse. Birde wduzelt attıysan bunu bize PM'den bildirmeliydin, wduzelt attığına dair SS atabilir misin?

#3 - 15.06.2024 23:21
Teleport gibi hile veya hiç bir hile kullanmıyorum diyorsun ama o anda bize somut bir delil göstermen gerekiyor ki ban veya haksız çıkma.  :) :)

#4 - 16.06.2024 12:09
Rolün ortasında böyle bir akıllılık yapmaya kalkmış, yakalanınca uyarıldım bitti gibisinden bir şey istemiyoruz. Siz olmasanız bu şekilde savaş rolünün tıkanmasına sebep hareketler sergiliyorlar. Cezalandırılsın.

#5 - 16.06.2024 13:17
Rolün ortasında böyle bir akıllılık yapmaya kalkmış, yakalanınca uyarıldım bitti gibisinden bir şey istemiyoruz. Siz olmasanız bu şekilde savaş rolünün tıkanmasına sebep hareketler sergiliyorlar. Cezalandırılsın.
İnceleyecek yetkiliye ne yapması gerektiğini mi öğretiyorsun? Adının geçmediği şikayetlere yazma, sabah-sabah ne bu şiddet bu celâl?

#6 - 16.06.2024 17:17
Aksine ben rolün içindeyim sen yoksun o yüzden kalabalık yapmayalım. Kimseye bir şey öğretmiyorum, bu sunucunun bir oyuncusu olarak düşüncemi sunuyorum.
« Son Düzenleme: 16.06.2024 17:19 kill4you »

#7 - 17.06.2024 19:54
Adıma iddia atıp savunma yapmamam için konuyu kitlemeniz hoş olmadı dostlar, elimde bir pm konuşması-vwduzelt attığım ve ozmeninhonun konuşmalarıyla alakalı bir kanıtım yok. Ama yetkili arkadaş bunları log üzerinden her halükarda elde edebiliyor. Özellikle @Fr_55 arkadaşın interiora godla girip ban yiyip burada benim adıma konuşması çok ikonik. ozmeninho'ya karşı tarafta hile olduğunu ilettim ve beni uyardıktan kısa bir süre sonra arkadaş yasaklandı. İyi bayramlar ve iyi oyunlar diliyorum arkadaşlar.
« Son Düzenleme: 17.06.2024 19:58 everybody hates me »

#8 - 25.06.2024 15:40
@Boreki savunmamı gerçekleştirdim, sonuçlanabilir.

#9 - 26.06.2024 13:00
Oyuncuyu uyararak rolün devamını zaten sağlamıştım. Ortada hile bulunmuyor, tarafımca izlendi. Şikayet kapatıldı.