Konu: Towfiq_Perkins Lucian_Miro 25.06.2024 Agresif rol, GBI  (Okunma sayısı 76 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.06.2024 21:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Towfiq_Perkins @iskaman Lucian_Miro @Ponce

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.06.2024 21:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla market caddesi üzerinde ufak bir kaza yaşadık, özrümü diledim fakat agresif rol yaparak güvenli bölgede küfretmeye başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/AptbvbLyYbF_

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.06.2024 22:13
Kişinin duran araca çarpması sonucunda süreceğin arabayı .... tarzında bir cümle kuruyorum ve küfür etmek bir kişinin ağız alışkanlığı olabilir veya bir bağımlılığı olabilir konuşma tarzı bu olabilir ve karakterimin tiki olan bir kelime bu rollerimde de var bu yüzden dolayı her hangi bir kural ihlali uyguladığımı düşünmüyorum.

#2 - 26.06.2024 05:05
Bu seferlik uyarıyorum, güvenli bölgede agresif roller sergilememeye özen gösterelim.

K&A