Konu: [23/06/2024 Dan_Gabor] Non-rp  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.06.2024 01:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dan_Gabor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/06/2024 22:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Non-RP, rol yapma ortamıyla uyumlu olmayan davranışlara verilen isimdir. Bu davranışlar, karakteri bozmak, karakter dışı konuşmak veya oyunun öyküsüne uymamak gibi davranışları içerebilir. Non-RP davranış, diğer oyuncuların oyun deneyimini bozabilir ve genellikle hoş karşılanmaz. Gerçek hayatta süremeyeceğiniz gibi araba sürerek ekstrem hareketler yapmaya da Non-RP denir.
Daha fazla bilgi:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi polisten kaçarken ters şeride girdi ve benimle burun buruna çarpıştı, çok yüksek hızdaydım ve kötü bir kazaydı. Hatta araç bile bozuldu fakat kişi hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/019ax4    Aynı videonun streamable hali ve yt linki.

Ek açıklamalar(varsa): Normal bir kaza değildi bu, aşırı hızlıydık ve burun buruna girdik, bazen yenilgiyi kabullenmek gerekir, dur ve yakalan işte.

#1 - 24.06.2024 02:20
Merhabalar,

Karşı tarafın iddiası üzerine "polisten kaçma" durumu içerisinde olduğum için o an ki aksiyona göre çok ağır bir kaza gerçekleşmediği için (benim açımdan çünkü sistemsel olarak sadece aracımın tamponu kırıldı, Soojin Dae adlı oyuncunun aracı zaten hasarlı olduğu için direkt kullanılmaz konuma geliyor) ağır hasarlı rol gerçekleştirmedim. Keza sunulan video tekrar tekrar izlenirse eğer kafa kafaya çarpışmış olsaydık havalanmazdım, onun gibi benim arabam da büyük hasar alırdı, hareket edemezdim. Fakat onun kaputu üzerinden benim arabam havalanıyor, abartı bir uçuş gerçekleşmeden arabam tekrar karaya oturuyor, haliyle de polisten kaçma heyecanlıyla sürüşüne kaldığı yerden devam ediyor.

Savunmam bu kadar, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 24.06.2024 02:23 99Sullivan »

#2 - 24.06.2024 03:46
"İddiası üzerine" ve "haliyle de polisten kaçma heyecanlıyla sürüşüne kaldığı yerden devam ediyor." Benim size 163 kmh hızla girmem, sizin sekmeniz, uçmanız ve utanmadan gerçekten "tekrar karaya oturuyor" diye bir savunma yapmanız. Okay, benim için yeterli bir savunmaydı. Siz bundan ceza almasanız bile bu gördüklerim benim için yeterliydi, sonuçlanabilir.

#3 - 24.06.2024 10:52
Cezalandırılacak.