Konu: Diego Anderson, Emere Enzo NON RP/T-T  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.06.2024 19:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @baruttr50 Diego Andreos @Laviet321 Emere Enzo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Merh0 Alex Beyonce

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  21.06.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim, Non Roleplay

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alex Beyonce karakteri ile kendi aramızda brawl rolü yaptığımız sıra iki karakter gelip sebepsizce türkçe terim kullanıp bizi yumruklamaya başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/h3pr1e2 https://hizliresim.com/bwqdk0w

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.06.2024 23:17
@baruttr50 @Laviet321 Savunmanızı 24 saat içerisinde iletmelisiniz.

#2 - 21.06.2024 23:39
Kavga ediyorlardı, biz de ayıralım dedik. Sonra bize de yumruk attılar. En sonunda biz de kavgaya dahil olduk sonrasında polisi çağırdık.

#3 - 22.06.2024 00:12
Merhaba, şahitliğimi onaylıyorum.

Arkadaşlar, ani sıcak kavga ortamına aniden geldiler ve sebepsiz yere bir şey, demeden bir emote olmadan ve bir geçmiş rol olmadan. Sebepsiz yere yumruk atmaya başladılar, hiç hoş karşılamadım.  :) Üzgünüm ama, "LAN" kelimesi kullanıpta işte, bize vuruyorlardı biz, onlara vurduk gibi bir durumda yok ortada. Kendi aramızda rol yapıyoruz, tanıtım için s-s editlemek için. Fakat, sizler gelip bu duruma müdahele ediyorsunuz ve her şeyi batırıyorsunuz. Tebrik ediyorum, sizleri gerçekten.

#4 - 22.06.2024 04:56
Şikayet incelendi.

Bu seferlik iki tarafı da uyarıyorum.
@Laviet321 @baruttr50 Kavga gördüğünüz zaman olayın ortasına dalıp kavga edenleri yumruklamanız uygun değil. Polisi arayabilirsiniz veya ayırma rolünü emote yardımı ile yapabilirsiniz.
@Merh0 @wapon0 Sizler de arkadaş karakter yönetiyorsunuz, karakterleriniz arkadaş diye devamlı kendi aranızda olsa bile anlamsız ve agresif roller sergilemeniz uygun değil. Dışarıdan retarted bir görüntü oluşuyor.

K&A