Konu: oyuna girdiğim anda modellerin indiriminde bir hata olması, ekrana tıklayamamam  (Okunma sayısı 154 defa)

#0 - 04.07.2024 18:49
Sorununuzun detaylı açıklaması:oyun idmi yazarak oyuna girişimi sağlıyorum fakat şifremi girdikten sonra bu ekranda kalıyorum(donuyor), karaktere giriş yapamıyorum.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: bilmiyorum
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):Sanmıyorum
Denediğiniz çözüm yolları:
Ek açıklama:bu sorunu yaşayan varsa iletişime geçsin lütfen
« Son Düzenleme: 06.07.2024 20:43 mandalinaeae »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.07.2024 20:43
840 modelin hiçbiri inmiyor, yardımcı olursanız sevinirim
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 07.07.2024 07:34
Sorununuzun detaylı açıklaması:oyun idmi yazarak oyuna girişimi sağlıyorum fakat şifremi girdikten sonra bu ekranda kalıyorum(donuyor), karaktere giriş yapamıyorum.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: bilmiyorum
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):Sanmıyorum
Denediğiniz çözüm yolları:
Ek açıklama:bu sorunu yaşayan varsa iletişime geçsin lütfen

Merhaba, bu sorun kendi Cache'nizden kaynaklı oluyor. Dosya Gezgini < Belgeler < GTA San Andreas User Files < SAMP < cache <  109.235.253.235.7777 cache dosyasını silip yeni cache dosyasını yükleyin. Bu 1'ci yol.
2'ci deneme. Samp & Cache ara yüzün de İP; kısımları farklı oluyor bazı oyuncular hatalı ip giriyor, samp arayüz ip için. 109.235.253.235 Cache ara yüzü için. 109.235.253.235.7777 yazmanız yeterlidir. Eğer ki, hala aynı hatayı alıyorsanız. Cache kısmın da ki, tüm sunucu cache dosyalarını silin ve Vice Roleplay'ın güncel cache versiyonunu kurabilirsiniz.
3 adım bulunuyor.
1. Cache ara yüzünde ki, güncel Vice Roleplay'a ait olan cache'i silip yeni cache yüklemek.
2. Sunucu & Cache ara yüzünde ki, İP'Leri kontrol etmek. Hatalı veya yanlış girenler oluyor kontrol edelim.
3.Cache dosyasında ki, tüm cache dosyalarını silelim Vice Roleplay'ın eski cache dosyası bile olsa o dosyayı da silelim ve yeni cache dosyasını atarken İP kısmını kontrol edelim, doğru mu yazdık veya yanlış mı yazdık diye. 109.235.253.235.7777
Eğer ki, bu adımları yaptığınız da hala aynı hatayı alıyorsanız. Bizlere discord, üzerinden ulaşınız.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=14.0 Bu link üzerinden Vice Roleplay'ın cache kısmına erişebilirsiniz. Burada olmuyorsa Vice Roleplay < Discord < Cache kanalına gidip oradan güncel cache'i alabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 07.07.2024 07:35 Merh0 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok