Konu: Bug Abuse /uyu 2  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.06.2024 17:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_44096
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videodakiler.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş duvara /uyu 2 atarak kendini saklamıştır, ceza alsın.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  ::)

#1 - 19.06.2024 18:07
Arkadaş şikayet açmayı pek bilmediği için etiketleyememiş beni. Kişiler gelmeden önce ben zaten duvara sleep 3 atmıştım, etraf bomboştu. Afk halindeydim, Oyuna döndüğümde anim tekrarlanıyor, zaten sizin için duvara sleep 3 atsam gözünüzün önünde atmazdım bile. Ayrıca mixing yapıp ic kanalı oooc olarak kullanmışsın, yetkili arkadaş gerekeni yapar. Savunmam bitmiştir.

#2 - 19.06.2024 18:11
Arkadaş şikayet açmayı pek bilmediği için etiketleyememiş beni. Kişiler gelmeden önce ben zaten duvara sleep 3 atmıştım, etraf bomboştu. Afk halindeydim, Oyuna döndüğümde anim tekrarlanıyor, zaten sizin için duvara sleep 3 atsam gözünüzün önünde atmazdım bile. Ayrıca mixing yapıp ic kanalı oooc olarak kullanmışsın, yetkili arkadaş gerekeni yapar. Savunmam bitmiştir.

IC kanalı OOC olarak kullanan kişi ceza alsın, beni ilgilendirmiyor. Maske idne bakarakta IC ismini göremiyorum tabii, o yüzden etiketleyemedim. Kendinde duvara /uyu komutunu yazdığını söylüyorsun. Savunman buysa şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 19.06.2024 18:28

IC kanalı OOC olarak kullanan kişi ceza alsın, beni ilgilendirmiyor. Maske idne bakarakta IC ismini göremiyorum tabii, o yüzden etiketleyemedim. Kendinde duvara /uyu komutunu yazdığını söylüyorsun. Savunman buysa şikayet sonuçlanabilir.
Afk atmak için sleep 3 atmıştım, saklanmak için değil. Eğer yinede bir sorun varsa bilmiyordum. Sonuçlanabilir

#4 - 26.06.2024 12:23
Karakter bug abuse kapsamında ceza alacak. Tekrarı halinde yasaklanacak.