Konu: spawnkill  (Okunma sayısı 306 defa)

#0 - 11.06.2024 15:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayden_DeShawn Kairi_Eriss @kill4you  @LLC
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11:06.2024 15:29 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda'ki tarihte kişilere baskın atıyorum ve daha sonrasında evin interior'una kaçıyorlar. İçeri giriyorum ve Spawnkill yapıyorlar. (andacın susturması olduğu için ben açtım)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Gerekli ceza verilsin. Hızlı sonuçlanırsa iyi olur.
« Son Düzenleme: 11.06.2024 15:53 Eserrrooo »

#1 - 11.06.2024 18:39
merhabalar, o sırada ooc olarak başka bir şeyle uğraşıyordum. bir yandan bilgisayarı düzeltmeye çalışırken arkadaş gelince panik bir şekilde ateş açtım. bunun üzerine canı çok azalmasına rağmen öldürmedik, kovalamadık. yine de son karar yetkilinin niyetim asla bug abuse yapmak değil.

#2 - 11.06.2024 19:22
merhabalar, o sırada ooc olarak başka bir şeyle uğraşıyordum. bir yandan bilgisayarı düzeltmeye çalışırken arkadaş gelince panik bir şekilde ateş açtım. bunun üzerine canı çok azalmasına rağmen öldürmedik, kovalamadık. yine de son karar yetkilinin niyetim asla bug abuse yapmak değil.
andac adına yazıyorum:
yaptığın savunma inandırıcı gelmedi, ooc olarak herhangi bir şeyle uğraşsaydın interiordan dışarı çıkmazdın veya sıkmazdın. neyse llc'nin savunmasını bekliyoruz.

#3 - 11.06.2024 22:11
andaç adına:
Arkadaşlar adına şikayet açılmasına, bundan daha önceden ceza almasına rağmen hala devam ediyor. https://streamable.com/s5vz8i

#4 - 11.06.2024 22:27
İçeri giren kişinin hareket etmesine olanak tanımadan spawnkill yapmak bug abuse olarak sayılıyor diye biliyorum, kişiler bunu 2 kere yapmış. Bence kasıtlı olarak yapılmış bunun pc düzeltmeyle bir alakası yok. birde (R20)

#5 - 11.06.2024 22:34
son video için şunu demek istiyorum kişi eve girdiği süreçte geriye kaçarak ona vakit ve alan tanıdım. 2-3 saniyeden sonra sıkmaya başlıyorum tam o sırada hit yediği için yüklenme süreci daha uzamış gibi gözüküyor yanıltıcı olmasın. ilk video için panikledim ve devamını bilerek getirmedim hataya düşmemek adına diye belirttim, son eklenen de vakitte tanıdım. yine de her karara saygılı yaklaşacağım. tamamen yetkili insiyatifi

#6 - 13.06.2024 18:59
@LLC  adına
Öncelikle merhabalar, durum için hem kişiden hem yönetim ekibine üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Kişi içeri girdiğinde sıktım evet, ardından sıktığım gibi kural ihlalinin oluşacağı aklıma geldi ve sıkmadım. Bunun devamını getirmemek ve üstünlük kurmamak adına kişiye ikinci atışı yapmadım. Arkasından çıkıp kişiye her hangi bir saldırı yapmadım. @killyou gerek aldığı yaradan gerekte yaptığı şeyin yanlış olmasından kaynaklı olarak benim düşüncemi düşünmüş olucak ki oda dışarı çıkıp karşılık vermiyor, yani ortada bir hata var ve biz bunu kabul ediyoruz, ama bu ihlali kişiyi düşürip kaçırma ya da rol yapma gibi bir üstünlük sağlamıyoruz. İyi forumlar dilerim savunmam bu şekildedir. Gerisi yönetim ekibinin insiyatifine kalmış bir durum.

#7 - 20.06.2024 11:45
Şikayet incelendi.

Bu seferlik uyarıyorum, tekrarında bu şikayet referans alınacak ve daha ağır bir yaptırım uygulanacak.

K&A