Konu: [17.06.2024 - Jaric_Gordan] Retarted-RP  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2024 23:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaric_Gordan, @nerox

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @TheRuler , @roswell the invincible

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.06.2024 - 22.05 - 22.15 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir trafik kontrolü rolü sergiliyorduk. Araç içerisinde bulunan şahısları araçtan indirip arayacaktık ve hastanede uyuşturucu testi yaptıracaktık. Sonra araçta bulunan şahısların arkadaşı, Jaric_Gordan motoruyla yanımıza geldi. Birkaç uyarıdan sonra gitti ama geri döndüğünde motoruyla saçma hareketler sergiledi, aramızdan geçti, ezmeye çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videonun oynanmamış halini atanan yetkiliye özelden atacağım.

#1 - 17.06.2024 23:50
Merhabalar, çevirme sırasında arabanın şoförü bendim. Jaric Gordan karakterine çevirmeye girerken SMS atmıştım temkinli olması yönünde, sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın. Sadece duruma göre bizi kaçırması için turluyordu, aynı oluşumdayız ve bu tarz rol sergilememizde bir sorun olacağını sanmıyorum. Kusura bakmayın.

#2 - 18.06.2024 05:19
@Zantaclaws Videonun oynanmamış halini upload ederek forum pm üzerinden iletin lütfen.
@nerox Bu süreçte siz de 24 saat içerisinde savunmanızı iletin lütfen.

#3 - 18.06.2024 19:05
Şikayet incelendi.

Bu seferlik uyarıyorum. Arkadaşlarınızı gözetliyor rolünde problem yok fakat bunu yaparken motorla kaldırıma çıkıp, arama yapıldığı esnada non-rp dolaşmanız gerçekçiliği bozuyor ve copbait görüntüsü veriyor. Daha dikkatli olalım.

K&A