Konu: Kaylee_Kelly Pm rahatsızlık.  (Okunma sayısı 63 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2024 19:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaylee_Kelly @mrberkeberk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.06.2024 18.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ben araç sürerken ona çarptığımı söylüyor ve kasten yaptığımı düşünüyor. Şahsa kasten yapmadığımı tatlı dille anlatmama rağmen ve çözüm yollarını açıklamama rağmen itici ve ofansif dille beni pm aracılığı ile kışkırtıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yönetici inisiyatifi dahilinde ama en kötü uyarılmasını istiyorum.

#1 - 16.06.2024 19:30
Rolün devamlılığı kuralı,Kaza Rp'si yapmama gibi ihlallerini keşke video kaydına denk getirebilseydim.Bu konuda çok şanslısın.  ;)

#2 - 16.06.2024 19:33
Dostum öyle bir şey olmadığını sende biliyorsun non rp driving den saçma kazalara sebep olup pm den çatacak yer arıyor gibisin, öyle yorumladım. Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.

#3 - 16.06.2024 19:51
Şeridimde giderken birden arkana dönüyorsun, göz göre göre benim şeridinden gelip bana çarpıp kaçıyorsun.Kanıtım olmadığı için bu kadar sallayabiliyorsun, gerçekten de akıllıca davranıyorsun.Yetkililer inceleyip sonuçlandırabilirler.Ben kendimden eminim, beni tanıyan da nasıl biri olduğumu bilir.Fazla söze gerek yok,.

#4 - 16.06.2024 20:10
Kanka sallamıyorum pm de ben gereken cevabı iletiyorum videoda olup olmaman beni ilgilendirmiyor ki müneccim değilim, aç diyorum varsa ihlalim. :)

#5 - 16.06.2024 21:00
@mrberkeberk PM üzerinden iletişim kurarken karşı tarafların hassasiyetini göz önünde bulundurun. Bu seferlik uyarıyoruz.