Konu: tremor epps, vennie santana - rolden kaçma  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2024 15:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: tremor epps @vynexia / vennie santana @Codein0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13:00 suları 12.06.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: yaralıya düşünce oyundan kaçtılar, gelmelerini bekledik geri dönüş olmadı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 12.06.2024 16:25
İnternetim gitti anlık olarak ve geri geldiği zaman oyuna giriş yaptım size pm atıcaktım fakat oyunda değildiniz bende böyle olmasını istemezdim.

#2 - 12.06.2024 16:32

adını yanlıs yazmısım fakat internetin anlık olarak gidip gelmedi. 5-6 dakika çıktığın konumda bekledim. anlık olarak oyuna geri dönüp yazdığını saatiyle beraber buraya sunarsın. yönetim kandırmayalım
« Son Düzenleme: 12.06.2024 16:36 kill4you »

#3 - 12.06.2024 16:54
Burada yönetim kandırmalık birşey yok, internetim gitti geri geldiğinde ise size pm atacaktım fakat oyunda değildiniz. Sonrasında işim olduğu için oyundan çıkış yaptım.

#4 - 12.06.2024 18:11
Merhaba, internet firmasının yaptığı bakım sebebiyle oyundan düştüm. Zaten chate Bağlantı Kopması olarak yansımış, bu benim isteğim dışında olduğunu gösteriyor. Zaten oyundan çıkış yapma amacım olsa role hiç ayak uydurmaz, beni vurduğunuz gibi /q atardım. Şebekedeki kesinti sonrası telefonumu şarj edip oyuna 13:17 gibi girdim. ( sste 13:20 olmasının sebebi ssi biraz geç almamdır. Hastaneye yürüyene kadar zaten bir dakika kadar geçmişti. ) gerekli kanıtlar aşşağıda.

https://i.hizliresim.com/h1jp1ju.png ( log sunmak isterdim fakat ss'i olaydan hemen sonra siteye girip aldım. İnternet geldiği için site kayıtları temizlenmiş. )

Olaydan sonra telefonu şarj edip mobil veri ile geldiğimin kanıtı;
https://i.hizliresim.com/58fcttx.png
« Son Düzenleme: 15.06.2024 07:22 vynexia »

#5 - 16.06.2024 02:12
Şikayet incelendi.

Tremon Epps karakteri için savunma geçerli.
Vennie Santana karakteri rolde bağlantı kopartmak kapsamında ceza alacak.

K&A