Konu: Axel_Felix, Trevor_Goodrich (26.06.2024)  (Okunma sayısı 65 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.06.2024 22:14
Şikayet edilen karakter ad(lar)ı: Axel Felix @RVN  Trevor Goodrich - @Troubadour
Olaya dahil olan şahit(ler): @Forzabey
Tarih ve saat: 26.06.2024

Selamlar, ekibimiz ile sultanda geziyoruz şu verilen hotline memur olayı için genziniyorduk. Bir anda Axel Felix ve bir memur şef daha sonrasında 4 ekip otosu bizi çevirdi, araçta 3 kişiyiz eminiz 3 ümüzünde ne bir aranması ne de bir durumu var. Bir hız söz konusu bile değil, araçtan iniş sağlandı hepsi beraberinde silah tuttu vs. ama emin olabiliriz oldukça temiz olduğumuza.
Silahımın gitmesi inanın umrumda değil ancak neden böyle agresif bir tutum sergilendi bunu arkadaşların açıklamasını talep ediyorum.

Uslubumu bozmak istemem ancak vahiy mi geldi bize kod-0'dan aranıyoruz falan ne kadar saçma olay, sonrasında ben telefondan konum vs. atıyorum arkadaşlarıma geliyorlar vuruyoruz veyahut vuruluyoruz. Arkadaşım kaçıyor bir adminimiz ByRevenge'di sanırım pm üzerinden yazdığı yazıyı görseniz cidden çok komik bir olay Arkadaşım maske ile sıkıyor ve sonrasında admin maske polise işlemez diyorlar. Neyse bu değil mevzu asıl mevzu biz nasıl kod-0 olduk ve nasıl aranma kaydımız var eğer bu açıklanırsa bir sorunum olmayacak.

Bir kayıdım yok ama onların bir go pro dedikeleri kayıtları olduğuna eminim ve bizi şuanda neden tutuyorlar silahlarım neden gitti?
Lütfen biran önce bakılsın
« Son Düzenleme: 26.06.2024 22:27 hellix »

#1 - 26.06.2024 22:18
maske polıse ıslemez  :o ??? :-[