Konu: [09.06.204 - Emrick Wizard] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2024 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Emrick_Wizard - @Berlin034

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Trevor_Goodrich - @Troubadour

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı tutukladığım için biraz sinirlenmiş olmalı ki bana PM üzerinden hakaret etti, yetmedi. Sürekli PM attı ve ona yazmamasını söyledim, devam edince de PM kapattım. Bu kez de OOC chati gereksiz bir şekilde bölerek yine bana yazı yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendisi onu tutukladığımız için oyundan da bağlantısını kopardı(kendi isteğiyle) ve tekrar girdiğinde ise internetim gitti dedi.

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 10.06.2024 17:17 tanerze »

#1 - 09.06.2024 22:34
Bağlantımı koparmadım, sana pm üzerinden internetimin gittiğini söyledim. Ama sen bana /q attığımı söylüyorsun daha sonradan oyuna geldim ve rolüme baktım. Şuanda zaten ıc jaildeyim sorununuz nedir?, hakaret ettiğim konuda şahsına değil yaptığın role saygım olmadığından yapcağın rolü sikeyim tarzı birşey söyledim. Bunun için özür diliyorum fakat role gayet güzel bir şekilde uydum kankam.

#2 - 09.06.2024 22:35
Sen daha araçta nitro görmeden beni çeviriyorsun, sistemsel görünce nitroyu hemen durduruyorsun. Buda yasak değil mi?

#3 - 09.06.2024 22:41
Sen daha araçta nitro görmeden beni çeviriyorsun, sistemsel görünce nitroyu hemen durduruyorsun. Buda yasak değil mi?

Ayrı olarak şikayet açabilirsin, savunmamı yaparım. Bu şikayette farklı bir konuya değinmen hiç de mantıklı değil, kaldı ki... Role falan uymadın, emote ile seni araçtan indiriyorum ve bana "[17:39:51] * sistemsel dışarıda olmam gerek. (( Emrick Wizard ))" diyorsun. Ne zamandır sistemler rolden daha öncelikli oldu?

#4 - 09.06.2024 22:52
Role uyduğumu savunuyorum, o olaydan dolayı kusura bakma biraz sana kinlendim sinirlendim, sen nitro'yu görmeden beni durduruyorsun eğer sistemsel dışında nitroyu gördüğüne dair bir video varsa şimdi at kanıtına bakalım, hazır forum açılmışken.

#5 - 09.06.2024 23:02
Nitro konusu için ekstra şikayet oluşturabilirsin, tarafımdan gerekmedikçe başka savunma gelmeyecek.

#6 - 09.06.2024 23:14
Kısaca seninde baştan rol hatası yaptığını söylüyorum, hala ayrı bir şikayet açabilirim diyorsun kanka. Sen beni anlamıyorsun galiba.

#7 - 09.06.2024 23:19
Yani senin tarafına bir konuda var bende sana diyorum ki, o işi de burada konuşalım diyorum. Bu olayların çıkmasının tüm sorumlusu sensin. Araçta nitroyu nereden görüyorsun?, benim rol hatası yaptığımı söylüyorsun. Ama baştan sende yapıyorsun ben savunmamı yapıyorum bu şekilde. Sen bana ayrı şikayet aç diyorsun, kanıtı at nitro olduğuna dair.

#8 - 11.06.2024 20:15
Cezalandırılacak.