Konu: Khalid_Woodard Hatalı Emote  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.06.2024 15:52
MTA da yaptığım rolleri nerden biliyorsunuz bilmiyorum kahinsiniz sanırım ama yaptığım rolleri tek tek gösterir kanıtlarım sana sorun değil bu alemde yeni değilim bunuda bil derim dört beş yıldır rol içindeyim. Burda birşey yatıştırmaya şikayet açmadık eğer öyle bir amacın varsa Discordtan dön bana. Savunmanı daha net atmanı bekliyoruz ve @admin.

#11 - 10.06.2024 16:16
Discorddan korkup beni engellemeseydin sana geri dönüş yapabilecektim, neyssee. MTA'da yaptığın rol ss'i bana atmıştın çok iyi hatırlıyorum. Burada olandan çok farklı şekilde kalitesiz. İstersen MTA ve SAMP'ın rol kalitesini tartışmayalım. Kimin ne olduğu ortada. Konu apayrı yerlere gidiyor. Şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 10.06.2024 17:16
Dostum olayı uzatan sensin ve hatanın da farkındasıın.İki senedir sunucuda rol yapman seni bizlerden üstün mü tutuyor yani? :D Baştan beridir ters ters cevap veriyorsun,bizi resmen kışkırtmaya çalışıyorsun.Savunmanı yapamayacak kadar haksızsın,bari sesini çıkartma da dediğin gibi yetkililer işini yapsın.Bu arada bu şikayet talebini inceleyenlere sesleniyorum.Bu arkadaşın dediği ters cevaplarıyla da ilgilenirseniz sevinirim. :)

#13 - 10.06.2024 18:05
Ters cevap verdiğimi düşünmüyorum. Kimin ne olduğunu belirttim dostum. Zaten savunmamı yapmıştım öncesinde ve tarafımdan daha savunma gelmeyeceğini söylemiştim. Fakat sen bana rol öğretmeye çalışarak bu konuşmayı uzattın. Seninle uğraşmaktan sıkıldım. Bu şikayet bugün sonuçlanmalı.

#14 - 10.06.2024 18:32
Dostum ben senin gibi sabahtan akşama kadar gözlerimi büyüterek forumdan gelecek cevaba bakmıyorum.Yazan sensin,cevabını alanda aynı şekilde sensin.Geçmişten kalan ihlallerine bakılırsa da pek de rolle alâkan yokmuş.Neyse,forum açıklandığında da bana haber verirsin.Ne de olsa buralardan ayrılamıyorsun :D

#15 - 10.06.2024 18:50
Susta şu açıklansın.

#16 - 11.06.2024 20:01
Tartışma ortamını körükleyenler cezalandırılacak.

/do komutunu ihlal ederek kullanmayı tekrarlamayın.