Selamlar. Kasım 20-20 diye herkesi düşüreyim kafasında olsaydım birçok şikayete maruz kalırdım. Aslında tam tersi kurallara uyan benim. Gelip aracıma hızla çarpıyorsun ve kornaya basıp benden rolü Fast RP geçmek için tepki bekliyorsun. Ben role girince de dönüp gidiyorsun, arkandan geliyorum fake atmaya çalışıp sıyrılmaya çalışıyorsun ve aracıma ilk PIT denemesi yapan da sensin zaten. Böyle bir şeyden şikayet açılabileceği aklımın ucuna gelmedi, ortada ihlal bile yok, bilseydim video alırdım son 10 dakikayı. Karakterini düşürme sebebim yanımda ki arkadaşıma “senin kumarhaneni biliyorum 5 dakika sonra geleceğim oraya” cümlesini kurman-yani tehditkar konuşman. Bence gayet yeterli bir sebep diye düşünüyorum?
Şikayet açtığınız oyuncuya (20-20 gideyim de birisini düşüreyim) vb. düşüncelerine dalmadan şikayet geçmişini vesaire inceleyebilirsiz. Kim bilir kaç ay sonra ilk defa birisine böyle bir tutum sergiledim.
Gerekli kararın verileceğinden şüphem yok, zaman ayırıp savunmamı okuduğunuz için teşekkürler.