Konu: Tekrar acılmasını istiyorum bu şikayetin adeletsizlik mevcuttur  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 06.06.2024 22:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph Dark @ByCrowzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.06.2024 17:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Meslek Kural ihlali Bunny Jumping Noob Dm İC Dolandırıcılık

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A  Merhabalar arkadaş benim taksime carptı bende parasını istedim vermedi sonra kacırdı 115 dolarımı aldı zorla
ve taksimetreyi acmadı emote attı bende 14** bişeylerde para  istedi bende vermedim sistemse taksimetre acık değil baygınım zorla para cektirmeye calıştı bence bu adamın yeri burası değil pek rol bilgisi yok sanırsam

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/kvddp49

Ek açıklamalar(varsa): merhabalar ben bu oyuncudan şikayetci oldum ve uyarı yazdınız bu şikayete  Sylas bakmasını istemiyorum. Merhabalar ben taksi mesleği yapıyorum rol cıksın yada starbucks taraflarında geziyorum bir taksici beni gasp ediyor illagel rol yapıyor takside kendisinin değil meslek taksisi bu adamın uyarı almasını istemiyorum ss bakarsanız bu adam surekli hata yapıyor ve adamlara sanırsam pm uzerinden cekmesi icin para veriyor  + bu adam benim rol zevkimin icine etti uyarı verdiniz bunda bir iş vardır diye tekrar acıyorum lütfen tekrar bakın uyarı yenilmicek bir konu yada bunu başka bir arkadaşımız yapsa siz direk jail atıcaksınız ben bunu tahmin ediyorum. Bunda kac tane hata var bakarmısınız Meslek Kural ihlali Bunny Jumping Noob Dm İC Dolandırıcılık bazı arkadaşlarımız bu hatalardan jail yedi siz neden uyarı yazdınız bilmiyorum her yerden ulaşmaya calıştım cevap vermedi Sylas admin lütfen vidyomu düzgün izleyiniz
.

#1 - 06.06.2024 22:44
Şikayeti cek para vericem

sende kazanırsın en azından?

kanka ben bunu para icin yapmıyorum şahsen senin nasıl rol bilgin var bilmiyorum ama bunu bana pm soylememen gerekiyordu

#2 - 06.06.2024 22:54
gördüğüm en masum şikayet, seni sonuna kadar destekliyorum kardeşim.

#3 - 06.06.2024 23:31

#4 - 06.06.2024 23:49
Bu olayı IC öğrensem tüm param sana feda olsun kardeşim. Sonuna kadar destekliyoruz. 👊

#5 - 07.06.2024 03:18
Ceza verilecek.