Konu: Otto11 - hile  (Okunma sayısı 416 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2024 16:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel Mclean - @Otto11

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. parti yazılım, üstünlük sağlayacak program.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'yu 0:08'den itibaren oynatma hızını 0.25'e aldığımız da Daniel'in uzi ile sıktığı tüm hitler ne hikmetse tutuyor, tek bir hit bile kaçmıyor. Engebeli yolda gidiyorduk, yukarı aşağı - sağ sol, bunlara rağmen hit kaçırmıyor. Sürücü ben olduğum için bana kitlenmiş, herşey ortada. Bizlere karşı hile diye sağda solda konuşuyorsunuz, bir tane kanıtınız yok, anca laf. İsmimizi lekelemeyi ve algı yapmayı bırakın kardeşim, kimin ne olduğunu herkes biliyor.  Savaş sürecinde tarafınızdan üç kişi hileden yasaklandı, artık daha çok vurulmaya dayanamayıp hırslarına yenik düşüp banlanmaya oynuyor arkadaşlar.   ::)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yarışmacı arkadaşlara başarılar.  8)

« Son Düzenleme: 15.05.2024 16:08 lexjsero55 »

#1 - 15.05.2024 16:10
Engebeli yolda sağ sol olmasına rağmen 2 farklı aracında hareketini işin içine katıp birde oyunun pixellerden ibaret olduğunuda düşünürsek hiç bir kurşun kaçırmasan bile araç sağ sol yaparken 1 kurşun en azından yan koltukta ki bana gelebilirdi fakat aimbot sürücüye kitlendiği için araçtan inene kadar hit bile yemiyorum :D gerçekten çok komik. videoyu 0.25 hızında izlerseniz herşeyi anlarsınız 1 hit bile yemiyor sağ koltuktaki karakterim.

İkinci olarak video başında sağ sola bakmama rağmen kimse yok fakat motordakiler herhangi bir sultanda olabilirdi bu aniden driveby'a emotesuz şekilde kalkıp tarıyorlar.

#2 - 15.05.2024 16:12
En kısa zamanda açıklama gelecek.

#3 - 15.05.2024 16:42
Ayrıca bir ekleme yapmak istiyorum videoyu tekrar izlediğimde fark ettim ne hikmetse aracın canı hiç gitmiyor drive by'a kalkacaksın adamları tarayacaksın ve araca hiç hit vurmayacaksın? bu ne kadar garip değil mi? çünkü araca vurmadan adama vurmak iğne deliğinden vurmak gibi birşeyken üstüne araç hareket halinde :D Otto dostumuz aimbot'u köklemiş araca hasar vurma zahmetine bile girmiyor haliyle. :DD

#4 - 17.05.2024 00:58
Selamlar şikayete olan savunmamı aşağıda yer vereceğim.

Öncelikle şikayet açan arkadaşın iddiasına gelecek olursak, araca oldukça mermi gidiyor. Yolcuda oturan kişiye hiç bir şekilde mermi gitmediğini dile getiriyor arkadaş, videoya bakıldığı taktirde, 3-4 mermi yolcu koltuğunada gidiyor. Şöför koltuğuna ateş etmemdeki sebep araçla kaçacağınızı düşünüp önce sürücü düşürüp aracı etkisiz hale getirmek istememden kaynaklı. Ayrıca videoyu iyi izlerseniz sadece düz alanlarda sürücü hasar yiyor, çok zor bir şey değil driveby'da mermi sekmiyor o sebepten ötürü rahatça vurabiliyorum.

Savunmam yukarıdadır, daha fazla ileti gelmiyecek tarafımdan sonuçlanabilir.

#5 - 18.05.2024 01:49
Selamlar şikayete olan savunmamı aşağıda yer vereceğim.

Öncelikle şikayet açan arkadaşın iddiasına gelecek olursak, araca oldukça mermi gidiyor. Yolcuda oturan kişiye hiç bir şekilde mermi gitmediğini dile getiriyor arkadaş, videoya bakıldığı taktirde, 3-4 mermi yolcu koltuğunada gidiyor. Şöför koltuğuna ateş etmemdeki sebep araçla kaçacağınızı düşünüp önce sürücü düşürüp aracı etkisiz hale getirmek istememden kaynaklı. Ayrıca videoyu iyi izlerseniz sadece düz alanlarda sürücü hasar yiyor, çok zor bir şey değil driveby'da mermi sekmiyor o sebepten ötürü rahatça vurabiliyorum.

Savunmam yukarıdadır, daha fazla ileti gelmiyecek tarafımdan sonuçlanabilir.

yok kanka araç hasar yemiyo mermin de yolcu koltuğuna gitmiyor, tüm mermilerin bana geliyor hikâye anlatma videoyu yavaşlatıp izle

#6 - 22.05.2024 20:36
Araba hasar alıyor dostum, ben sıkmaya başladığım zaman duman çıkartıyor araba.

#7 - 06.06.2024 00:16
Yasaklanacak.