Konu: 160 hp god veya farklı türleri  (Okunma sayısı 203 defa)

#0 - 06.05.2024 19:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Schimpf @baratheon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/05/2024 04:48-04:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:merhabalar, baratheon adlı arkadaşın attığı ss'lerde 160 hp god veya onun farklı türlerini kullandığını düşünüyorum, şikayete birkaç ss atmış, bende bunları kullanacağım. kendisi şikayette
bunları yazmış ve bende widescreen kullandığım için deneyeyim dedim ama can barında öyle bir uzunluk yok. artı olarak dediği çözünürlüğü de yaptım ama olmuyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

kendim denediğimde de böyle gözüküyor

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa): sadece açtığım arkadaş şikayete ileti atarsa sevinirim, ileti kirliliğine gerek yok.

#1 - 06.05.2024 21:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Schimpf @baratheon
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/05/2024 04:48-04:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:merhabalar, baratheon adlı arkadaşın attığı ss'lerde 160 hp god veya onun farklı türlerini kullandığını düşünüyorum, şikayete birkaç ss atmış, bende bunları kullanacağım. kendisi şikayette
bunları yazmış ve bende widescreen kullandığım için deneyeyim dedim ama can barında öyle bir uzunluk yok. artı olarak dediği çözünürlüğü de yaptım ama olmuyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

kendim denediğimde de böyle gözüküyor

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa): sadece açtığım arkadaş şikayete ileti atarsa sevinirim, ileti kirliliğine gerek yok.
monitörünü de kargola da ben de deneyeyim eser

#2 - 05.06.2024 17:22
Yetersiz kanıt.

K&A