Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Schimpf @baratheonOlaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice MahkemesiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/05/2024 04:48-04:53İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:merhabalar, baratheon adlı arkadaşın attığı ss'lerde 160 hp god veya onun farklı türlerini kullandığını düşünüyorum, şikayete birkaç ss atmış, bende bunları kullanacağım. kendisi şikayetteSpoiler: GösterGizle bunları yazmış ve bende widescreen kullandığım için deneyeyim dedim ama can barında öyle bir uzunluk yok. artı olarak dediği çözünürlüğü de yaptım ama olmuyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: kendim denediğimde de böyle gözüküyor Kanıtlar: GösterGizle-link buraya-Ek açıklamalar(varsa): sadece açtığım arkadaş şikayete ileti atarsa sevinirim, ileti kirliliğine gerek yok.