Konu: Mesleki Aracı Kişisel Kullanım| Alexandro_Velazguez  (Okunma sayısı 178 defa)

#0 - 14.11.2019 01:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alejandro_Velazquez , @Dany_Jordan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10:30-10:40 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meslek  aracını kişisel ihtiyaçlar üzerine kullanış.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi akşamlar dileyerek sözlerime bir yerden açıklık getirmek istiyorum. Sunucu içerisinde Role yapmadan önce her oyuncu gibi ben de sistemlere merak sarıp test etme aşamasındaydım. Bunun üzerine araç kiralama şirketine geldiğim anda bir meslek arabasının yanıma yanaştığını gördüm.

Bunun yanı sıra ilk olarak kendisini PM üzerinden uyarmama rağmen uzaklaşmadı. Kendisi role girmek istediği durumunda  Sürekli:RP kuralını ihlal etmemek için haliyle de bu durumu kabul etmek zorunda kaldım. Kendisiyle güzel bir rol çevirdik, iyi güzel. Ancak kendisinin PM'lerime yanıt vermeyipte rol sırasında "Arkadaşımın isteği üzerine buraya geldim." demesi benim açımdan bir hayli abez kaçtı.  Her neyse diyerekten rolüme devam ettim.  Haliyle de bu dediğinden bir şey anlamayan karakterim, mırıldanarak konuştu. Nasıl oldu bilmiyorum ama karakter sahibi  dudak okuma yetisine sahip sanırım. Daha sonrada "Seni öldürmediğim için şanslısın."   cümlesine yer verdi. İnsiyetifimden dolayı Retarted mevzusunu eklemiyorum. Benim diyeceklerim bu kadardı şu an için.  Zaten burayı kullanmamın sebebi ziyareti belli, oyuncuya gereken cezanın verilmesini rica ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Olay hakkında gerekli rollerin veyahutta oyuncunun yanıma iliştiğini gösteren ekran  görüntüleri mevcut.  Gerekli merciiler tarafından karara varılmasını bekleyeceğim.

« Son Düzenleme: 14.11.2019 03:52 CerrahBey »

#1 - 14.11.2019 03:52
İlgili karakter özel mesaj yoluyla durum hakkında bilgilendirildi. Kendisinin yakın zamanda savunma yapmasını bekleyeceğiz.

#2 - 16.11.2019 15:40
Alejandro_Velazquez meslek araçlarını kişisel kullanımdan 30 dakika ceza aldı.