Konu: dm  (Okunma sayısı 257 defa)

#0 - 13.05.2024 00:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee_Green @Eserrrooo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: AFK olarak bulunuyordum olduğum yerde, olay yaşanmadan önce roket atıldı hile tarafından ardından yaralı durumuna düştüm bir süre sonra kurtulunca oyun sesine gelip motor sesini duyduğumda oyuna döndüm ve maske takmaya başladılar ardından bir tane zenciye sıkıyorlardı muhtemelen onunla sorunları vardı ardından onu düşürdükten sonra oysaki ben bişey demeyecektim ve bana ateş etmeye başladılar kişileri tanımıyorum hiç bir sorunum dahi yok OOC/IC OOC olsaydı yine suç ihlali olacaktı fakat dediğim gibi iki türlü tanımıyorum bir role bile girmedim bana ateş etmeye başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1. SS'de AFKyım hala hareket etmiyorum muhtemelen bir mevzuları var ve o arkadaşa sıkıyorlar. (Ben hiç bir şekilde tanımıyorum.): https://i.hizliresim.com/d64tj45.png
2. SS'de o arkadaşı düşürdükten sonrasında hemen DM amaclı bana sıkmaya başlıyorlar: https://i.hizliresim.com/5i66nkt.png

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalarını istiyorum buna zaten savunma yapacaklarını zannetmiyorum çünkü bariz ortada her şey, yaparlarsa da harbiden merak ediyorum ne gibi bir savunma yapacaklar tekrardan ceza almalarını istiyorum böyle yaparak oyun zevkimi düşürüyorlar.

#1 - 13.05.2024 01:40
yarın gerekli savunma iletilecektir...

#2 - 13.05.2024 20:54
kankam selamın aleyküm, yanında olduğun Redouan karakterinin bulunduğu birlik ile aktif bir savaştayız, onunda düşmanımız olduğunu biliyoruz, Redouan karakterini gördük ve yanına gittik, sende onun yanındaydın ve yanınızda sadece bir tane Sanchez model motor vardı (benim gördüğüm) ona ateş açtık ve düşürdük, sende yanındaydın ve dip dibe duruyordun, dediğim gibi de bir tane Sanchez vardı ona yardım ettiğini düşünüp ateş ettim sana  ve bir şey daha diyeyim, sen orada bizi gördün ve Redouan karakterine ateş açtığımızı da gördün, sen bir görgü tanığısın bizi pd'ye şikayet edip etmeyeceğini biz bilemeyiz. burada dediğim gibi iki seçenek var rolsel olarak. ek olarak https://hizliresim.com/pptui28 bizimle role girmediğini ve tanımadığını söylemişsin ama biz seni sokağımızda vurduk ve seni tanıyoruz, rolsel olarakta biliyoruz (elimde ss olarak sadece bu var, arkadaşımın videosundan aldım ve o şu an dışarıda olduğu için bunu buldum, ilerleyen vakitte bulursam düzenlerim) kısaca bizim sorunlu olduğumuz bir adamla yan yana duruyorsun, biz rolsel olarak yardım edip etmediğini bilemeyiz veya bizi pd'ye şikayet edip etmeyeceğini bilemeyiz, araya gittin dostum, seni yaralıya düşürüp canını sıktıysam da kusuruma bakma. savunmam bu şekildedir...

#3 - 13.05.2024 21:30
kankam selamın aleyküm, yanında olduğun Redouan karakterinin bulunduğu birlik ile aktif bir savaştayız, onunda düşmanımız olduğunu biliyoruz, Redouan karakterini gördük ve yanına gittik, sende onun yanındaydın ve yanınızda sadece bir tane Sanchez model motor vardı (benim gördüğüm) ona ateş açtık ve düşürdük, sende yanındaydın ve dip dibe duruyordun, dediğim gibi de bir tane Sanchez vardı ona yardım ettiğini düşünüp ateş ettim sana  ve bir şey daha diyeyim, sen orada bizi gördün ve Redouan karakterine ateş açtığımızı da gördün, sen bir görgü tanığısın bizi pd'ye şikayet edip etmeyeceğini biz bilemeyiz. burada dediğim gibi iki seçenek var rolsel olarak. ek olarak https://hizliresim.com/pptui28 bizimle role girmediğini ve tanımadığını söylemişsin ama biz seni sokağımızda vurduk ve seni tanıyoruz, rolsel olarakta biliyoruz (elimde ss olarak sadece bu var, arkadaşımın videosundan aldım ve o şu an dışarıda olduğu için bunu buldum, ilerleyen vakitte bulursam düzenlerim) kısaca bizim sorunlu olduğumuz bir adamla yan yana duruyorsun, biz rolsel olarak yardım edip etmediğini bilemeyiz veya bizi pd'ye şikayet edip etmeyeceğini bilemeyiz, araya gittin dostum, seni yaralıya düşürüp canını sıktıysam da kusuruma bakma. savunmam bu şekildedir...
kanka beni düsürdügünüz yerde de sikayet acacaktım acmadım, gereksiz bir yerde sokagınızda duruyorum diye vurdunuz sizi rahatsız ettiğim bir hamle yapmamıstım fakat küfür ettiğim yerde haksız oldugumu gördüm düsürdünüz bir rol icerisinde değildim sizinle sizin beni vurmanız dm amaclı oldugunu düsünmüstüm fakat yine sikayet acma geregi duymadım. Ardından bu beni vurdugun olaya gelirsek dip dibe değildik attıgım sslerde de görebilirsin uzaktayım bana silah tutunca sakin ol diyorum ve bana sıkmaya baslıyorsunuz sende biliyosun sıkmak icin sıktıgını ikimizde biliyoruz sırf ceza almamak icin bunu diyorsan gerek yok demene olay esnasında da pm atıp kusura bakma desen sorun olmayacaktı fakat hic bisi olmamıs gibi gidip sıkmanıza canım sıkıldı, dedigim gibi dm oldugunu düsünüyorum o zaman bir kisi bir yerdeyken o kisiyle sıkıntımız varken etrafındaki herkesi vuralım oda onunla arkadasdır diye böyle bir sey yok sacmalık yani kisinin ceza almasını istiyorum.

#4 - 13.05.2024 21:46
kanka beni düsürdügünüz yerde de sikayet acacaktım acmadım, gereksiz bir yerde sokagınızda duruyorum diye vurdunuz sizi rahatsız ettiğim bir hamle yapmamıstım fakat küfür ettiğim yerde haksız oldugumu gördüm düsürdünüz bir rol icerisinde değildim sizinle sizin beni vurmanız dm amaclı oldugunu düsünmüstüm fakat yine sikayet acma geregi duymadım. Ardından bu beni vurdugun olaya gelirsek dip dibe değildik attıgım sslerde de görebilirsin uzaktayım bana silah tutunca sakin ol diyorum ve bana sıkmaya baslıyorsunuz sende biliyosun sıkmak icin sıktıgını ikimizde biliyoruz sırf ceza almamak icin bunu diyorsan gerek yok demene olay esnasında da pm atıp kusura bakma desen sorun olmayacaktı fakat hic bisi olmamıs gibi gidip sıkmanıza canım sıkıldı, dedigim gibi dm oldugunu düsünüyorum o zaman bir kisi bir yerdeyken o kisiyle sıkıntımız varken etrafındaki herkesi vuralım oda onunla arkadasdır diye böyle bir sey yok sacmalık yani kisinin ceza almasını istiyorum.
amacım seni düşürmek değildi dostum, dediğim gibi böyle düşündüm. daha fazla iletiye gerek yok, sonuçlanabilir.

#5 - 13.05.2024 22:49
amacım seni düşürmek değildi dostum, dediğim gibi böyle düşündüm. daha fazla iletiye gerek yok, sonuçlanabilir.
tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecek sonuclanabilir.

#6 - 25.05.2024 14:10
…..

#7 - 02.06.2024 22:42
allahın izniyle yeni yıla girmeden sonuclanacak

#8 - 02.06.2024 23:57
allahın izniyle yeni yıla girmeden sonuclanacak
  O:-)

#9 - 07.06.2024 04:57
Cezalandırılacak.