Konu: Joe Campo - Richard Velucci  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2024 22:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joe Campo - @Manchov  Richard Velucci @CaSPeR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.05.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non rp Driving -

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler yolda gidilecek, basık bir arabayla dağ tepe demeden tırmanıyorlar. Joe Campo arabayı çıkarmayaı beceremediği için Richard Velucci aracın şöför koltuğuna geçerek aracı çıkartıyor. Bu arabanın kum bir alanda böyle bir tepeye tırmanması mümkün değildir, videoda gözüktüğü gibi gta mekanikleri bile buna izin vermediği halde zorluyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
(2x video)

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.05.2024 22:09
Yaptığım rolde hiç bir hata göremiyorum. Arabanın çıkmadığını karakterimi rolde verdiği tepkilerle en gerçekçi şekilde yönlendirdim.

#2 - 12.05.2024 22:20
Yaptığım rolde hiç bir hata göremiyorum. Arabanın çıkmadığını karakterimi rolde verdiği tepkilerle en gerçekçi şekilde yönlendirdim.
Tekrar çıkarmaya çalışmanız, hatta çıkarmanız zaten ihlal. Admin doğru kararı verecektir zaten, iyi forumlar.

#3 - 13.05.2024 00:18
Merhaba, araç başta çıkmadığı için geri gelip hızlanıp çıkıyoruz, bundan normal başka ne olabilir? Araç SA:MP mekaniği olarak basık, fakat sonuçta SA.MP oynuyoruz. Araba çıkmadığı için geri gelip çıkardık, bundan dolayı bir şikayet açılıyorsa bu şikayetin açılma sebebi OOC Kin'dir. Yetkiliye bırakıyorum.

#4 - 13.05.2024 00:38
Merhaba, araç başta çıkmadığı için geri gelip hızlanıp çıkıyoruz, bundan normal başka ne olabilir? Araç SA:MP mekaniği olarak basık, fakat sonuçta SA.MP oynuyoruz. Araba çıkmadığı için geri gelip çıkardık, bundan dolayı bir şikayet açılıyorsa bu şikayetin açılma sebebi OOC Kin'dir. Yetkiliye bırakıyorum.
Selamlar dostum, nonrp driving'in tanımını sana yapmama gerek varsa zaten roleplay yapman yanlıştır. Nonrp driving terimi "Gerçek hayatta arabayla yapamayacağın şeyleri oyunda gerçekleştirmektir." Senin sunduğun örnek ile bende tepelerden atlaya atlaya gezerim, samp bu oyun sonuçta derim. Gerçek hayatta böyle bir araç kum yolda gidemez, kum yolda atv araçları gezerken zorluk çekiyorken sen kum tepeye muscle araçla tırmanıyorsun. Amerikan araçları dağ aracı değildir, yol aracıdır. Kumada toprağada tırmanamaz.

#5 - 24.05.2024 05:14
@Manchov - @CaSPeR bu seferlik uyarılıyorsunuz. Tekrarlamayın.

K&A