Mari karakterinin kamerasını kırdıkları için normal bir şekilde nedenini sormaya geliyorum sonrasında ters düz konuşarak saldırıyorsunuz.
Gerçek hayatta asla yapamayacağın bir şekilde bize gelip; "Sıçarım, ederim" dersen. (Şehrin en büyük çetesinin lideri ve üyelerinin yanında yapıyorsun bunu) Sürekli roleplay kavramına uyup, biz de agresif olarak yaklaşırız. Üstelik kamerasının kırılmasından sonra; kamera parası verildi ve sen sonradan dahil oldun olaya. Gerçek hayatta, siz en büyük çetelere gidip sosyal deney çekebilir misiniz, dalga geçerek?
burada seninle işin teknik kısmını tartışmayacağım tartışsak altından kalkamazsın çete diye hitaplandırdığın insanlarında sosyal hayatları var gelene geçene kurulan tiplemeler diye kodlamışsın kafanda çete rolünü o yüzden geniş de düşünemiyorsun en tehlike benim rolünü azaltmanız lazım
Canım dostum, sen benimle kültür ve rol bilgisi bakımından aşık atamazsın, rahat olabilirsin. İki üç başlık altında, ita-ame rol paylaşımı yaptın diye, forumda bize rol ahkamı da kesemezsin. IC'ye gelecek olursak, nabza göre şerbet kavramını bilir misin? Nasıl yaklaşırsan öyle davranıyoruz. Hatırlarsan, bu rolün 1 saat öncesinde senle kafede rollüyorduk, gayet güzel. Hatırlıyor musun? Yalanlamazsın beni değil mi? Şimdi anladın mı aradaki yaklaşım farkını.