Konu: Leopar Fast (NON-RP Sürüş)  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2024 19:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leopar Fast @ExeEN331

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.05.2024 - 18:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP Sürüş.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi motoru ile PD rolünde kaçış sergiledi, kişi bir süre kovalandı ancak kaçarken yürüyen merdiven üzerinden FCR-900 model motor ile çıkarak kaçış sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  -

« Son Düzenleme: 21.05.2024 19:17 Dizzy_06 »

#1 - 21.05.2024 20:16
İlk defa motor ile kaçıyorum ve "NON RP" sürüşe girceğini düşünmeyerek çıktım oraya gerçekten yasaksa ben hatamı kabul ediyorum, fakat dediğim gibi ilk defa motor ile kaçıyorum bu karakterim ile başladığımdan beri hep araç kullandım bilen biliyor. şikayeti açan arkadaş biliyor ki ben basmadan çıktım oraya motoru bıraktım yürüyen merdiven yavaş-yavaş yükselti beni. Cidden çok sorun olmuyacağını masum bir şekilde düşünerek çıktım oraya. "İlk defa yaşadığım bir olay oldu"

#2 - 21.05.2024 20:35
Benim tahminim, biliyorsunuz ancak böyle bir savunma gereği duydunuz çünkü levelinize bakarsak oyun kurallarını bilmeniz gerekiyor NON-RP sürüş gerçek dışı sürüş demek, motor ile merdivenden çıkmak ne kadar mantıklı dağ motoru olsa neyse diyeceğim ancak. Her neyse yönetici insiyatifine bırakıyorum. @ozmeninho 

#3 - 21.05.2024 21:07
Dediğim gibi usta ben bilmiyordum bilmiyerek yaptım hataysa kabul ediyorum ama ilk defa motor ile kaçış rolü yapıyorum ve nerelerden çıkılır-çıkılmaz tam net bilmiyorum ama burayı gaz vermeden çıktım kendi gözlerinle gördün.

#4 - 24.05.2024 18:30
Cezalandırılacak.