Ek açıklamalar kısımına "Şikayet oluşturmayacaktım fakat yapılan ihlale en başında önlem almak gerek." diyerekten bir not düştüğümü ikinci kez belirteyim. Şikayet oluşturma gibi niyetim yoktu fakat geçmişinde de birçok kez aynı ihlali yaparak bir iki karaktere oyun içi verdiğin zararların duyumlarını aldım. Ben meta yapıldığından şikayeti oluşturdum. Yapılan rol "nuden varmış değil, ben de nuden var. " Demek oluyor ki olmayan bir rol olmuş gibi gösterilerek durum karakterime yansıtılıyor. Diğer bir konu, orada PM yolu ile uyarmama neden gerek bırakıyorsun beni? Yaptığının bir ihlal olduğunu sen de biliyorsun. Roleplay oyuncususun yani. Bu gibi durumlarda kanıt niteliğini taşıyabilecek ekran görüntüleri almalısın rolün gidişatı açısından. Oyun içinden sana verilen bir fotoğraf yok, o yok, bu yok. Sen direkt bana geliyorsun, ben de nuden var diyorsun. Neye dayanarak? Discord üzerinden arkadaş ortamının aracılığıyla ulaştığın render fotoğrafına dayanarak. Oyuna yansıtılmalı mı? Hayır. Ama yansıtıyorsun.
"Yine işlem göreceğiz"
Bu ihlali tekrar tekrar gerçekleştirme, işlem görme.
"Bu kadar kinli olmayın, sadece oyun oynuyoruz."
Yaptığın rolde bir hata/eksik kısım var ki hakkında şikayet oluşturuluyor. Haklısın ya da değilsin. Son olarak.. Birisi sana şikayet açıyor diye kin besliyor olabileceğine kendini inandırman gülünç durum. Diyaloğumun olmadığı, tanımadığım birisine kin duymuyorum, üzgünüm.