Konu: Jairo Lacasa - PG  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2024 22:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jairo Lacasa - @Harden

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Garajda q atıp oyuna giriyorum, oyuna girdiğim gibi bu arkadaş ne hikmetse nereden bulduysa başımda beliriyor ve emotsuz bir şekilde ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/48l8er1   https://hizliresim.com/pjvx2fv

Ek açıklamalar(varsa): ESP kullanmayalım :)

#1 - 11.05.2024 03:01
Dequon Wade nin q atığı yerde emote attı yajeel aşağıda olduğu için chatine yansimamis jairo'nun savunması.

#2 - 11.05.2024 04:03
Dequon Wade nin q atığı yerde emote attı yajeel aşağıda olduğu için chatine yansimamis jairo'nun savunması.
Kanıt

#3 - 11.05.2024 13:45
PC açtığımda bakarız varmı yok mu ortada "PG" kapsamına girecek bir durum yok benim emote verdiğim yerde kendisi garaj girisindeymis ben aşağı inerken kendisi bir anda önümde belirip kendisi ilk ateşi açan kişi öldü zaten kanıta gerek bile yok

#4 - 11.05.2024 16:33
PC açtığımda bakarız varmı yok mu ortada "PG" kapsamına girecek bir durum yok benim emote verdiğim yerde kendisi garaj girisindeymis ben aşağı inerken kendisi bir anda önümde belirip kendisi ilk ateşi açan kişi öldü zaten kanıta gerek bile yok
sslerde elimde silah bile yok ne anlatıyorsun, pg apaçık ortada emot yok esp ile takip ediyorsun gelip sıkıyorsun kanıtlarını at madem emot attıysan

#5 - 20.05.2024 11:48
Emote verildiğine dair ortada net bir kanıt bulunmuyor. Bir kişiye sıkıyorsanız verdiğiniz emote chat ekranında görünmeli.

Jairo Lacasa, Silah Kuralları İhlali sebebiyle cezalandırılacak.