Konu: Friedemann Hahn - RK İhlali.  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2024 01:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Friedemann Hahn - @efebigman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dequinn Wade - @Masiva / Sequan Webb - @theeyeslied

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerine baktığımızda; arkadaş, rk ihlalini hiçe sayıp önce mekanımızın önünde birini düşürüyor(sağ alttaki saatten bakalım lütfen, hasarlar saati bazen buglanıyor diye biliyorum.) sonra da birlik hoodumuza tek başına gelip AFK olan birlik üyemizi düşürüyor. Bir ihlal değil, üst üste ihlal yapıyor; ceza alacağını bile bile bunu yapması da ayrı bir garip.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): OOC kinden başka bir şey değildir bu; arkadaşın bu kuralı bilmemesinin imkanı yok. Forumdan, icden her yerden toxiclemeye devam ediyorlar. Üstelik aynı kuralı, aynı saatler içerisinde defalarca ihlal etmesi sebebiyle katlanılmış ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 14.05.2024 16:43 ive become numb »

#1 - 14.05.2024 01:25
Şahitliğimi onaylıyorum. Dm hırsı dediğimiz olay tam olarak bu oluyor sanırım.

#2 - 14.05.2024 01:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 14.05.2024 07:47
Selamlar hasarlara bakılırsa tarihlere göre herhangi bir RK yok, eğer adminlerimiz var der ise tekrardan savunma yapacağım ve chatlog sansürlenmiş sansürlenmeden atılırsa şikayet için daha iyi olur. İyi forumlar  :sampanya:
Chat sansüründe bir problem yok 1 saat öncesinde seni bende vurdum gerekli videoyu akşam ileteceğim algı oyunu yapma tarih saat belli bir problem bulunmuyor.

#4 - 14.05.2024 13:56
Selamlar hasarlara bakılırsa tarihlere göre herhangi bir RK yok, eğer adminlerimiz var der ise tekrardan savunma yapacağım ve chatlog sansürlenmiş sansürlenmeden atılırsa şikayet için daha iyi olur. İyi forumlar  :sampanya:

Hasarlara bakılırsa nasıl bir rk yok onu tam olarak anlamadım. Her şey açıkça ortada. Savunmanı iletebilirsin. Yetkili arkadaşlar istediği taktirde blursuz şekilde kendilerine iletilecektir.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159373.0 Bu şikayeti açarken yaralı olduğunu da kabul etmişsin zaten. Yönetimi kandırmaya çalışmayalım lütfen.
« Son Düzenleme: 14.05.2024 13:58 Masiva »

#5 - 02.06.2024 03:11
Karakter ceza alacak.