Konu: [12.05.24] Naajem_Tysklem - DM, HATALI EMOTE  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 12.05.2024 22:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Naajem_Tysklem @Fatals

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kareem_Parker @kill4you

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/05/2024, 21.46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her zamanki gibi, birliğimizin bölgesi olan parkta rol yapıyorduk. Her şey normal ilerlerken arkadaş çatıdan ateş açtı. Hiçbir sebep yokken bunu yaptı. Arkadaşın emotesi de hatalı. Ateş açmakla neşe dağıtmanın alakasını çözebilmiş değilim. Ayrıca karakteri sivil, böyle rollere girmesini de mantıklı bulmadım açıkçası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.05.2024 16:23
Öncelikle merhabalar. İlk başta söyleyeyim size herhangi bir ooc kinim vesaire yoktur, aksine sizi severek takip ediyorum. Gerek karakter tanıtımları olsun, gerek oluşum olsun hepsini tek tek severek takip ediyorum. Buna göre savunmama bakış açınızı değiştirebilirsiniz ve muhattap oluş şeklimizi daha kibar tutalım lütfen. İlk başta hatalı emote suçlamasından bahsedeyim. Bu konuda haklı oldukları açıkça ortada. Bir ihlal yapmışım bunun cezasını elbette çekeceğim. Ama aynı şeyi Deathmatching'in söyleyemeyeceğim. Bu sıkmayı sebepsiz yere yapmadım ve karakterimin sivil olmasına aldırış etmeyin. Karakterim Exton Sokağında geçimini sürdüren, serseri bir karakterdir. Bunu duyunca anlayacaksınız ki, size sebepsiz yere sıkmamışımdır. İc olarak sokağı dara sokmanız, bizim şehirden gittik zannetmeniz gibi gibi. Sıkıp intikam almak için birçok sebebim vardır elbette. Karakterim size ic olarak kin topluyor, intikam almak istiyor. Kimliğini belli etmiyor, sokaklarda boş boş durmuyor, görmemeniz normal. Bu sıkma ilk ve sondur zaten anlayacağınız üzere. Seviliyorsunuz iyi günler.

#2 - 13.05.2024 16:24
 :-X

#3 - 20.05.2024 15:35
Sonuçlanabilir

#4 - 22.05.2024 10:05
Şikayet incelendi.

@Fatals verdiğiniz emote baştan sona hatalı, bunun için geçmiş OOC siciliniz göz önüne alınarak yalnızca uyarı alacaksınız. Deathmatching için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Karakteriniz sivil görünüyor. Deathmatching kural ihlalinden ceza alacaksınız.