Öncelikle merhabalar. İlk başta söyleyeyim size herhangi bir ooc kinim vesaire yoktur, aksine sizi severek takip ediyorum. Gerek karakter tanıtımları olsun, gerek oluşum olsun hepsini tek tek severek takip ediyorum. Buna göre savunmama bakış açınızı değiştirebilirsiniz ve muhattap oluş şeklimizi daha kibar tutalım lütfen. İlk başta hatalı emote suçlamasından bahsedeyim. Bu konuda haklı oldukları açıkça ortada. Bir ihlal yapmışım bunun cezasını elbette çekeceğim. Ama aynı şeyi Deathmatching'in söyleyemeyeceğim. Bu sıkmayı sebepsiz yere yapmadım ve karakterimin sivil olmasına aldırış etmeyin. Karakterim Exton Sokağında geçimini sürdüren, serseri bir karakterdir. Bunu duyunca anlayacaksınız ki, size sebepsiz yere sıkmamışımdır. İc olarak sokağı dara sokmanız, bizim şehirden gittik zannetmeniz gibi gibi. Sıkıp intikam almak için birçok sebebim vardır elbette. Karakterim size ic olarak kin topluyor, intikam almak istiyor. Kimliğini belli etmiyor, sokaklarda boş boş durmuyor, görmemeniz normal. Bu sıkma ilk ve sondur zaten anlayacağınız üzere. Seviliyorsunuz iyi günler.