Güvenli bölgede insanların üzerine giderek küfürler savurabiliyor, telsizden bir yönetici konumundaki insanın ailevi değerlerine küfür edebiliyorsun. Yat partisinde bilmem kaç kişi var, hepsinin yanında çok korkusuz bir şekilde insanların üzerine geliyorsun. Telsizden dediklerin için birlikten atılıyorsun ve sonrasında üsteleyip yat partisine geliyorsun. Konuyu uzatarak rolde eşim konumunda olan birine ''yine ailevi'' değerde küfür savuruyorsun. Rolde boğazını sıktım evet çünkü küfürlerinin karşılığı buydu. Legal karakterim diye ''ay şurada öfkelenemem, burada sinirlenemem'' diyemem. Üstelik, yat partisinde küfürlerini savurup tekrardan arabanın içindeki bizlerin yanına koşuyorsun. Konuyu uzatanın ben tarafınca olduğuna emin misin? Gerçek hayatta'da bu böyledir, birisiyle takışma yaşadığın zaman eğer çok öfkelendiysen anlık fiziksel tepkiler verirsin. Güvenli bölge ihlali sayılır mı bilmiyorum fakat, karakterimin duygudurumunu ve hislerini yansıtmak istedim. Eşi konumundaki birine'de aynı zamanda böyle yaklaşım sergilenince otomatik olarak hisleri anlık fiziksel tepkiler vermesine neden oldu.
Ayrıca, IC-OOC kavramı karıştıracak biri değilim, bazıları gibi kin beslemem, arkadaşlarımı OOC-IC olarak örgütleyip birilerinin başına köpek muamelesi çeker gibi saldırtmam, sırf trolünden bu oyunu oynamam ve saygısını bozmayan her insana saygı duyarım. Teşekkürler sonuçlanabilir.