Konu: Mikhail_Peterson - Sergio_Allen - Francesco_Berginho  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2024 21:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @judgescrashh @neymarmessi @Boynagalava

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kanzaki Yakuza oluşumuna ait bütün üyeler şahittir.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bütün zaman dilimi ekran görüntülerinde ve video kaydında mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling, OOC Kin Beslemek, 3. Parti Yazılım Kullanımı ve daha fazlası ekran görüntülerinde.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Alıntı

7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.

Örnekler
- Her türlü hile kullanımı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Burada eski oluşumumuz olan "Rumano Crime Family" adında göndermeler yapıyorlar. OOC olarak bir kin beslenmiş durumda, buradan anlaşılabiliyor. Kısacası troll reklam göndererek bizi kışkırtmayı amaçlıyorlar.

Burada ise oluşum liderimiz olan "AaronMoore"un profil resmini kullanıyor, tamamen kışkırtmaya yönelik hareketlerde bulunuyorlar. "likörmafya" olarak adlandırdığı forum hesabı ise tamamen reklamda yazdığı gibi, "Rumano Crime Family" oluşumunun zamanına ait likör rollerimizden bahsederek bizi sinirlendirmeyi amaçlıyorlar. Bu arada yazdığı yorum ise oluşum tanıtımımıza kendisi tarafından gönderiliyor, yine trollemeyi amaçlayarak yazılmış bir yorum.

Forum üzerinden oluşumda bulunan çoğu üyenin, forum hesabına "Şifremi Unuttum" yaparak denemeye çalışmışlar. Aslında buna deneme bile denemez, sadece tedirgin etmek istemişler. Eğer kendimizin denediğimizi düşünürseniz, forum ipleri kontrol edilsin. Fotoğrafta bulunan ip şikayette bulunduğum üç oyuncudan bir tanesinin ipsi, kontrol edilebilir.

Oyuncuların hood bölgemiz Willowfield Plaza'da sergilediği rolün ekran görüntüsü ve video kaydı;

https://streamable.com/p1vj8w

Yine aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü üzere oluşum tanıtımımıza gönderilen troll mesajlar:

Mikhail Peterson adlı oyuncunun hile kullanımı:

Ek açıklamalar(varsa): Bu üç oyuncu bizi bu şekilde kışkırtmaya başladığından itibaren oluşum olarak keyfimiz kaçtı, oyuna girecek heves bırakmadılar. Açık konuşmak istiyorum, bu şikayeti oluşumun tüm üyeleriyle birlikte oluşturuyoruz. Bu üç oyuncuyu hayatımda ilk defa görüyorum. Olayın nasıl başladığına dair hiçbir fikrimiz yok, sadece troll yapmak için oynuyorlar. Forum üzerinden belirli bir iletişim sağlanıyor. Yani bu üç oyuncunun, oluşumumuzda bir yönetici varken de aynı şeyleri yapabilecekler miydi? Bunu merak ediyorum. Tam olarak kaç kişiler bilmiyorum ama üç kişi kışkırttığından dolayı üçüne şikayet açıyorum. Günlerdir /rapor göndererek derdimize çare buluyoruz, bunu söyleyebilirim. İlk gün sıradan troll oyuncular olduğunu sanmıştım fakat bu üç arkadaşımızın bizden şikayeti oldukça uzun süreden beri devam ediyormuş. Üç arkadaş legal bir oluşuma girip, illegal rollerimizde sürekli polise ihbar ediyorlar. Hile aracılığıyla bir role gittiğimizde sürekli orada oluyorlar, buna şahit olan diğer oluşumlardan üyelerde (Casuzza, Slovenska Mafia) katılacaktır. Derdimizi sadece bir allah, bir biz biliyoruz. Şikayet oluşturmak için zahmete girmeyecektim fakat fazlasıyla uğraştılar, bir haftadan beri üç arkadaş ile uğraşıyoruz. Şikayetin sadece üst yetkililer tarafından incelenmesini istiyorum. Teşekkür ederim.

« Son Düzenleme: 08.05.2024 18:28 the Whoobies »

#1 - 07.05.2024 15:43

#2 - 07.05.2024 15:49
48 saat içersinde kanıtları güncelleyin, kanıtlar güncelliğini yitirmiş. @the Whoobies

#3 - 08.05.2024 18:29

#4 - 24.05.2024 05:23
Mikhail Peterson karakteri Hile Kullanımı kapsamında yasaklanacak. Diğer iki karakter ise Retarded RP kapsamında ceza alacak.