Konu: Ortak Nezaket - Fear Rp  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2024 22:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @burak4741 Ivaliov Boichev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Bestheborges @mrtkry

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde gözükmekde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket
Fear Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş Curtis karakterini Tehtit ediyor ve bir süre gun rp ye giriyorlar sonrasında Curtis bizim üyemiz olduğundan dolayı gidip Arkadaşı vuruyoruz arkadaş Fear rp yapmayıp vuruldukdan sonra kalkıyor ve küfür ediyor yine ve Pm den uyardığımda ise (Oğlum,Birader,Enayi) Tarzı takılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Üstekiler Ortak nezaket.

Fear ihlali.

Vurulduğunun SS'i

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=157324.msg1178059#msg1178059 Buda daha önceden Ortak nezaketden uyardılığına ait bir şikayet.

#1 - 06.05.2024 23:02
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.05.2024 23:14
Merhabalar, öncelikle Ortak Nezaket konusuna gelecek olursak. Birader ve oğlum kelimesinin Ortak Nezaket'e girdiğini düşünmüyorum. Enayi kelimesini de eğer Ortak Nezaket olarak değerlendiriyorsan, Ortak Nezaket'e girdiğini savunuyorsan sslerde de gözüktüğü üzere seninde *Çocuksun* lafın da Ortak Nezakete girer. Fear RP konusuna gelecek olursam. Orada seninle baş başa bir diyaloğa girmiyoruz, hatta seninle bile girmiyoruz. Benim karakterim orada telefondan aynı seninde OOC olarak yapmış olduğun gibi klavye delikanlılığı yapabilir. He eğer çok rahatsız olduysan ki olmuş gibisin gelir tekrardan sıkarsın ve hem cezamı keser hem de kendini bana kanıtlamış olursun. Bende senin böyle bir şey yapabileceğini düşünerek gerekse özürümü diler veya böyle rollere girmem. Savunmam bu kadar.

#3 - 06.05.2024 23:53
Arkadaş savunmasını yaptıysa sonuçlanabilir.

#4 - 07.05.2024 16:09
Fear RP ihlali için kanıt yetersiz, iki tarafında ortak nezaket kapsamında ihlali bulunduğu için her iki tarafta cezalandırılacak.
K&A