Konu: DM  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2024 12:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dajonte Mosley @KSEAN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joseph_Gualtieri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mecut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP, Trafik kazasından silah çekme. DM Arayışı. MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'de de görüleceği üzere motoru kiraladıktan 10 saniye sonra arkadaş bana çarptı, daha sonrasında küfür etti. Sonra tekrardan çarpınca bende küfür ettim. Rolden kaçtığını sandım ve yanına gidip duydun mu yazdıktan 3 saniye sonra herhangi bir SMS atılmadan birden 4 kişi oldular.
Arkadaş işlek bir caddede 3 den geriye sayıp birden ateş ediyor. Daha sonrasında arkadaşımla gezerken de yine aynı şekilde ateş ediyor ve sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İlk yaptıgında şikayet açmadım fakat 2. ateş ettiğinde şikayet açtım. Arkadaşlar aşırı agresif rol yapıyor ve Onay aldıkları için "Güç bizde, silah bizde adam vuracağız" kafasıyla oyuna giriyorlar ve sadece bizim birlik oyuncularımıza değil, bir çok birliğe bunu yaptıklarını gördüm. Adeta yamyam rolü yapıyorlar ve bu rol sunucu lore kurallarında yasak bir rol. Arkadaşların canı sıkılmış, "kime sıksak kar" kafasındalar. Biz bu tür rolleri en son 2015'de yanlış olduğunu öğrenmiştik. Arkadaşlar ısrarla ihlal yapmaya devam ediyor. Şikayette sadece 1 kere DM değil, 2 kere DM atıldığı göz önünde bulundurularak caydırıcı bir ceza verilmesini talep ediyorum. Ek olarak, arkadaş yeni bir üye değil, rütbeli biri.

#1 - 04.05.2024 13:42
Aynı şikayeti oluşum şikayeti adı altında zaten birliğinizce açılmış ve bunun farkındasın. Özellikle tekrar buraya açman gerçekten seni komik duruma düşürüyor dostum. Aynı ekran görüntülerini kullanmışsın, aynı konuda şikayet açmışsın. Bu kadar kin yapacak bir durum yok. Bu birlikte bulunan hiç kimse  "Onay aldıkları için "Güç bizde, silah bizde adam vuracağız" kafasıyla oyuna giriyor" modunda değil. Bir çok birlikten kastın hangileri mesela? Önce dm atıp sonra şikayet açmak fazlasıyla komik. Geçin bu işleri dostum.

#2 - 04.05.2024 15:30
Aynı şikayeti oluşum şikayeti adı altında zaten birliğinizce açılmış ve bunun farkındasın. Özellikle tekrar buraya açman gerçekten seni komik duruma düşürüyor dostum. Aynı ekran görüntülerini kullanmışsın, aynı konuda şikayet açmışsın. Bu kadar kin yapacak bir durum yok. Bu birlikte bulunan hiç kimse  "Onay aldıkları için "Güç bizde, silah bizde adam vuracağız" kafasıyla oyuna giriyor" modunda değil. Bir çok birlikten kastın hangileri mesela? Önce dm atıp sonra şikayet açmak fazlasıyla komik. Geçin bu işleri dostum.
Arkadaş küfürden dolayı attığı dm ile hiçbir şekilde alakasız şekilde yorum yapmış, suçunu kabullendiği aşikar. Sonuçlanabilir.

#3 - 14.05.2024 15:36
Dajonte Mosley karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.