Konu: @Rahipcann , emotesiz araba çalma. Emotesiz çaldı ve silahı polise kaptırdı.  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 05.05.2024 20:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Aaron Love - @Rahipcann  N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok. N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:19:30 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz araba çalma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle arkadaş arabamı çaldı emotesiz bir şekilde, arabada olduğum fısıldama yazısından görülebilir. Ben o sırada alt tab atmışdım bir kaç saniyelik, forumdaki şikayete cevap yazıyordum. Oyuna girdiğimde araba altımda yoktu ve arabayı almaya gitdim, polislere kaptırmışlar arabayı. SSdeki saatlerden de anlaşılacağı üzerine araba 19:30larda çalınmış ve ben arabanın yanına 19:35 de gitmişim. Araba altımda olmasa çalındığını bilemezdim ve ya arkadaşlar çalamazdı. İkinci olarak da polisler beni aramıyor ben gidiyorum polislerin yanına, bu da kanıtlıyor ki araba bendeydi. SS görüldüğü gibi hiç bir emote yok, belli ki troll yapmışlar arkadaşlar. Silahım da polise kaptırıldı emotesiz arabamı çaldıklarından. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa):Emotesiz çaldıkları için emotesiz çaldıklarını kanıtlayamam, SSlerde görüldüğü gibi olay saatlerine ve konuşmalara bakılarak haklı olduğumu görebilirsiniz. N/A

« Son Düzenleme: 05.05.2024 21:03 Sakir »

#1 - 05.05.2024 21:37
delete
« Son Düzenleme: 06.05.2024 02:42 Galara »

#2 - 05.05.2024 21:58
Konuyla alakasız olabilir benim yorumum ama konuyu açan arkadaş haklıdır. O saatlerde adımıza açılan bir şikayet ile uğraşıyorduk ve hepimiz afk idik. Arkadaşın arabası emotesuz şekilde afk iken çalınmıştır.

#3 - 18.05.2024 11:36
Alt karakter için herhangi bir illegal faaliyette bulunamazsınız, hatalı karakter kullanımı dahilinde karakter yasaklanacak. Oyun akışında devam ederken forum işlemleriniz için kısa bir süre de olsa AFK atacağınız durumda aktif rol bölgelerinden uzakta bir köşede bulunmanız direkt olarak AFK atmanızdan daha sağlıklı. Silah iadesi yapılacak.